Google+ Followers

Monday, May 3, 2010

Estoy bien..

lega rasanya bila demam dah kebah.. hampir seminggu tak berdaya nak buat apa2 dan mc selama hampir 3 hari.. alhamdulillah atas kesihatan yang dikurniakanNya ini.. sekarang ni plak aku duk menghitung hari.. hari yang dah tak berapa lama dah untuk aku habiskan praktikum aku ni.. pejam celik pejam celik, keletak keletuk menaip keyboard, dah tinggal sebulan lagi dah.. tak sabar weh..

kawan aku sorang yang baru gak abis praktikal dan akan konvo sama nanti dah start keje hari ni.. sedikit perasaan cemburu bila die dapat keje di tempat itu.. huhuhu.. tapi tak pe, dah memang rezeki die n tahniah buat die..

sedikit blur skang ni.. hmmmm, oh ya, Buena suerte kepada kawan aku lin nih.. hari ni dah last paper iaitu paper Spanish.. ape la, aku uji Spanish sket pun dah gabra.. Yo soy más hermosa que tú. hehehehe..

semalam.. since dah sehat semalam aku just spent weekend aku ngan pusing2 kL sket n tgk movie.. cite Iron Man 2 yang memang gempak dan The Losers yang best untuk dilayan..

DSC03710

DSC03728x 

DSC03712 

DSC03732

DSC03744

4 comments:

Chipmunks said...

nice pic...

:)) pandai ambil dan edit pic

Rie said...

yeke?
thanx..
xde la pandai sgt..
biase2 je..
hehehe..

Afzainizam said...

~~Selamat hari ibu~~

..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

Ibu..
Di saat ku melihat dunia,
Kau tersenyum menangis gembirra,
Tatkala ku dibesarkan,
kau berikan segunung kasih sayang,
Selaut belaian..
Ibu..
Pengorbananmu akan ku balas,
Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
Biarpun ombak merobek dunia,
Kau tetap ibuku yang satu.
Salam kenalan salam persahabatan dari blog kami... moga kami mendapat respon yang baik dari blog anda....

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

saja datang ziarah baca blog ko and cari teman alam maya.. itu pun klu ada respon yang baik dari kamu... itu pun kalau kamu sudi...