Google+ Followers

Monday, May 3, 2010

Estoy bien..

lega rasanya bila demam dah kebah.. hampir seminggu tak berdaya nak buat apa2 dan mc selama hampir 3 hari.. alhamdulillah atas kesihatan yang dikurniakanNya ini.. sekarang ni plak aku duk menghitung hari.. hari yang dah tak berapa lama dah untuk aku habiskan praktikum aku ni.. pejam celik pejam celik, keletak keletuk menaip keyboard, dah tinggal sebulan lagi dah.. tak sabar weh..

kawan aku sorang yang baru gak abis praktikal dan akan konvo sama nanti dah start keje hari ni.. sedikit perasaan cemburu bila die dapat keje di tempat itu.. huhuhu.. tapi tak pe, dah memang rezeki die n tahniah buat die..

sedikit blur skang ni.. hmmmm, oh ya, Buena suerte kepada kawan aku lin nih.. hari ni dah last paper iaitu paper Spanish.. ape la, aku uji Spanish sket pun dah gabra.. Yo soy más hermosa que tú. hehehehe..

semalam.. since dah sehat semalam aku just spent weekend aku ngan pusing2 kL sket n tgk movie.. cite Iron Man 2 yang memang gempak dan The Losers yang best untuk dilayan..

DSC03710

DSC03728x 

DSC03712 

DSC03732

DSC03744

demam dan “tagged”

minggu lepas setelah sekian lame aku hidup ngan keadaan sihat walafiat, aku telah diuji dengan sedikit ujian dariNya.. memang dah agak lama aku tak demam.. dah berapa tahun tak demam pun aku tak ingat dah.. selalunya bila dah ada tanda2 awal nak demam tu aku akan cepat2 telan panadol.. bila dah demam ramai yang suruh aku makan ubat (dan aku memang tak takot makan ubat, panadol je la) dan pergi klinik.. tapi pergi klinik ni aku tak tau kenapa aku liat sangat nak pergi.. bukan takot jmpe doktor, bukan takot kne cucuk tapi entah la aku sendiri tak tau kenapa.. kali terakhir aku pergi klinik kalo tak salah aku ialah masa aku berkhatan 13 atau 14 tahun dahulu.. hehehehe..

masa tengah2 demam tu sempat pulak la kawan aku lin, yang dah agak gila ngan blog skang ni menge”tag” aku.. ntah pape la lin, as u wish ok..

1. How tall should he/she be?

>>>> lbh rendah dr aku kot (actually she or he ni sape? mak ayah ke?)

2. What hair colour should he/she have?

>>>> hitam la kot..

3. What kind of personality should he/she have?

>>>> xjahat, xgedik, xpoyo, xperasan..


4. Older or younger?

>>>> tetttttt.. (next quest. pls)


5. What film actor should he/she most be like?

>>>> no one..


6. What singer should he/she most be like?

>>>> erm, Cheryl Cole..

7. Do they need to cook?

>>>> Need and must..


8. What is his/her best body part?

>>>> Do i need to answer this quest? (nah, next quest. pls)


9. What car should he/she drive?

>>>> ntah la..


10. What one thing completely turns you on?

>>>> smile..


11. Who was the guy/girl on your mind when you were doing this survey?

>>>> Cheryl Cole.. hehehehe..