Google+ Followers

Thursday, April 8, 2010

Konvo Bick n Eila

seminggu selepas aku balik dari Terengganu, aku ke Kedah plak.. balik ke UUM sebab nak meraikan kawan-kawan baik aku yang dua orang ni iaitu Bick n Eila konvo.. kitorang ni 1 batch tp diorang punye course hanya 3 tahun sebab tu diorang konvo dulu.. kitorang ni kenal n rapat mase minggu orientasi semester 1 dulu.. banyak pengalaman manis sepanjang kitorng berkawan n menetap di Sintok.. tak leh lupa, tak sampai seminggu berada di Sintok kitorang berempat (aku, Bick, iela n Man) dah merayap ke Penang.. Bick merupakan yang paling tua antara kitorang dah jadi seperti kakak yang suka membantu kawan2 yang dalam kesusahan dan banyak memberi nasihat.. tapi perangai gila2 tu tetap ade yang buat aku seronok kalo bersembang ngan die.. eila plak (sudah berpunya ni) seorang yang happy memanjang n kelaka.. Man plak, ermmm, tak tau la plak nk citer die ni cmne sbb bnyak sangat kot nk citer.. hehehe.. die ni paling susah nak bangun pagi, hati kering, dan suke gelak.. kalo kitorang ni dh bertemu lapan mata memang sah la akan kecoh, gelak tak ingat dah orang ramai kat Kafe Kak Ta or mane2 je, gosip berjela2, mengutuk berbakul2.. hehehe..

awal2 lagi si Bick warning aku suh aku datang konvo die.. kalo tak warning pn memang aku akan datang gak.. hehehe.. so, tahniah kepada my best frens dua orang ni.. semoga berjaya dalam hidup n kerjaya.. yang penting ape yang telah same2 lalui akan aku kenang smpai bila2..

SONY DSC  jadual perjalanan bas Mara dari Alor Star ke Sintok..

SONY DSC terserempak ngan minah senget ni Cma n Dihar kat ekspo..

SONY DSC

SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

SONY DSCdewan Muadzam Shah..

SONY DSC  SONY DSC

SONY DSC1st day, Eila(left)  n Siti got their scroll..

SONY DSC

SONY DSC  SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC 

SONY DSC

SONY DSC  Bick got her scroll on 2nd day..

SONY DSC

SONY DSC  SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC   SONY DSC

SONY DSC 

ooppsss, dh senget sebelah.. hehehe..

SONY DSC

  SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SONY DSC Angelface @ Noodle Station, Tesco Mergong

DSC03269

Twister Apple, Coke & Chicken Soup @ Pizza Hut, Alor Star

DSC03303

Cheese Cake & French Fries @ Secret Recipe, Jitra

2 comments:

gda said...

i can see his smile, a new one..but we can't predict what will happen rite??
nway congrate to kwn kamu berdua..rie bile ag???hahaaa
hey it's hurt but i'll enjoy the time being..hehehe

Rie said...

ooppsss, biase la makcik..
n betol kite xleh nk predict ape yg akan berlaku..
rie bulan 10 ni ar, makcik kne dtg tau..
hehehehe..