Google+ Followers

Tuesday, April 20, 2010

enjoying my weekends with…

DSC03427having a cheese cake (or maybe 2 cheese cakes)

DSC03615 sleep, or maybe dreaming..

DSC03608 having some Big Apple Donuts, or maybe a dozen..

date_night_movie_poster_steve_carell_tina_fey_01

and a movie..

photo_04_hires

erm, maybe 2 movies..

2009_its_complicated_wallpaper_001 how_to_train_your_dragon-550x651

actually, 4 movies.. cant help myself.. hehehehe..

Thursday, April 15, 2010

Entry Tak Bertajuk

11042010552 modified2

saje je..

tak bleh ke?

Thursday, April 8, 2010

Konvo Bick n Eila

seminggu selepas aku balik dari Terengganu, aku ke Kedah plak.. balik ke UUM sebab nak meraikan kawan-kawan baik aku yang dua orang ni iaitu Bick n Eila konvo.. kitorang ni 1 batch tp diorang punye course hanya 3 tahun sebab tu diorang konvo dulu.. kitorang ni kenal n rapat mase minggu orientasi semester 1 dulu.. banyak pengalaman manis sepanjang kitorng berkawan n menetap di Sintok.. tak leh lupa, tak sampai seminggu berada di Sintok kitorang berempat (aku, Bick, iela n Man) dah merayap ke Penang.. Bick merupakan yang paling tua antara kitorang dah jadi seperti kakak yang suka membantu kawan2 yang dalam kesusahan dan banyak memberi nasihat.. tapi perangai gila2 tu tetap ade yang buat aku seronok kalo bersembang ngan die.. eila plak (sudah berpunya ni) seorang yang happy memanjang n kelaka.. Man plak, ermmm, tak tau la plak nk citer die ni cmne sbb bnyak sangat kot nk citer.. hehehe.. die ni paling susah nak bangun pagi, hati kering, dan suke gelak.. kalo kitorang ni dh bertemu lapan mata memang sah la akan kecoh, gelak tak ingat dah orang ramai kat Kafe Kak Ta or mane2 je, gosip berjela2, mengutuk berbakul2.. hehehe..

awal2 lagi si Bick warning aku suh aku datang konvo die.. kalo tak warning pn memang aku akan datang gak.. hehehe.. so, tahniah kepada my best frens dua orang ni.. semoga berjaya dalam hidup n kerjaya.. yang penting ape yang telah same2 lalui akan aku kenang smpai bila2..

SONY DSC  jadual perjalanan bas Mara dari Alor Star ke Sintok..

SONY DSC terserempak ngan minah senget ni Cma n Dihar kat ekspo..

SONY DSC

SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

SONY DSCdewan Muadzam Shah..

SONY DSC  SONY DSC

SONY DSC1st day, Eila(left)  n Siti got their scroll..

SONY DSC

SONY DSC  SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC 

SONY DSC

SONY DSC  Bick got her scroll on 2nd day..

SONY DSC

SONY DSC  SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC   SONY DSC

SONY DSC 

ooppsss, dh senget sebelah.. hehehe..

SONY DSC

  SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SONY DSC Angelface @ Noodle Station, Tesco Mergong

DSC03269

Twister Apple, Coke & Chicken Soup @ Pizza Hut, Alor Star

DSC03303

Cheese Cake & French Fries @ Secret Recipe, Jitra