Google+ Followers

Monday, March 1, 2010

Alamanda..

semalam aku abiskan mase petang hujung minggu kat Alamanda, Putrajaya.. seperti biasa lah, melayan movie yang boleh dilayan.. ceritanya Adnan Sempit.. walaupun cerita ni dah agak lama dah main tapi baru semalam terbuka hati untuk melayannye (sebab dah takde citer lain dh nak tengok, beberapa hari sebelumnya aku dah layan citer The Book Of Eli).. hehehehe.. tak sabar betol nak tunggu citer Alice In The Wonderland dan jugak Clash Of The Titans.. sejak beberapa minggu lepas aku teruja sangat setiap kali masuk panggung sebab iklan Astro b.yond.. hahaha..

seperti biase gak la, semetara ada masa sebelum movie start juz pusing2, makan2, posing2.. hahahaha..














3 comments:

shandye. said...

lately semua gambar saiz besar.
dh ada dslr ke?
hurm...

btw... tak nampak pon kat alamanda semalam.

sedikit dipres.

Rie said...

yea dslr but not mine..

yeke?
nape xbgtau?

gda said...

waaaa rie mkck sgt impress ngn gmaba2 rie..sgt cute..nway sowi to say smtime bie mkck tgk rie mkck cam tgk man..huuuaaaa