Google+ Followers

Monday, March 22, 2010

2 hari 1 malam..

hari jumaat hari tu aku bertolak balik to my hometown (terengganu la mane lg) ngan kawan aku si Peja.. ni adalah 2nd time aku balik sejak aku praktikal.. aku balik ni pon juz amik kesempatan cuti hujung minggu je.. tambah plak ade geng balik skali so takde la boring sgt duk melanguk dalam bas 7 8 jam.. so, lepas la rindu kat mak n adik walopun tak sempat jumpe ayah (ampun yah).. hehehe.. selain daripada tu, sempat gak merendek di sekitar bandar.. hehehe.. dengan kamera ditangan, so, ape lg? snap snap la.. hehehe..


Dataran Shahbandar..

only in Terengganu okeyh..


Jata Negeri Terengganu di depan pintu masuk Istana Maziah..

kek resepi rahsia la sangat..


feveret aku, Blueberry Cheese..

prefer hot for this time..



ni merupakan salah satu warisan negeri Terengganu.. hehehe..

Bazar Warisan..

Jambatan Sultan Mahmud..


for breakfast, Nasi Kerabu Ayam Panggang (dlm ni juz ayam goreng je pasal ayam panggang dah abis)

bandaraya kah?

6 comments:

wahdi said...

cantik gambar no 4 tu..

Rie said...

yeke?
thanx bro..
tp nk kne blaja ngan bro ar nk amik gambar2 yg cantik..

yet my last said...

rindu saat kt KT...

gda said...

waaa...windu kat KT...
rie aritu rie da g uum eh???

ejard equado said...

cam kenal jek..

Rie said...

cam kenal sape?