Google+ Followers

Monday, March 22, 2010

2 hari 1 malam..

hari jumaat hari tu aku bertolak balik to my hometown (terengganu la mane lg) ngan kawan aku si Peja.. ni adalah 2nd time aku balik sejak aku praktikal.. aku balik ni pon juz amik kesempatan cuti hujung minggu je.. tambah plak ade geng balik skali so takde la boring sgt duk melanguk dalam bas 7 8 jam.. so, lepas la rindu kat mak n adik walopun tak sempat jumpe ayah (ampun yah).. hehehe.. selain daripada tu, sempat gak merendek di sekitar bandar.. hehehe.. dengan kamera ditangan, so, ape lg? snap snap la.. hehehe..


Dataran Shahbandar..

only in Terengganu okeyh..


Jata Negeri Terengganu di depan pintu masuk Istana Maziah..

kek resepi rahsia la sangat..


feveret aku, Blueberry Cheese..

prefer hot for this time..



ni merupakan salah satu warisan negeri Terengganu.. hehehe..

Bazar Warisan..

Jambatan Sultan Mahmud..


for breakfast, Nasi Kerabu Ayam Panggang (dlm ni juz ayam goreng je pasal ayam panggang dah abis)

bandaraya kah?

Friday, March 19, 2010

Opis ku, Praktikal ku

haaaa, ni la opis ataupun tempat aku menjalani praktikal.. sebenarnye dah lame dah aku amik gambar2 nih.. rasenye hari kedua pas aku daftar diri kat syarikat ni.. alhamdulillah smpai sekarang aku takde masalah lagi sepanjang mempraktikalkan diri kt sini.. hehehe.. bos n staff yang lain pn baik n banyak memberi tunjuk ajar..


my desk..





Thursday, March 11, 2010

hupdate!!

kadang-kadang aku ingin berkata-kata tapi lidahku kelu..
kadang-kadang aku ingin bercerita tapi tiada siapa yang mendengar..
kadang-kadang aku ingin menaip tapi aku malas..
hehehehe..











Monday, March 1, 2010

Alamanda..

semalam aku abiskan mase petang hujung minggu kat Alamanda, Putrajaya.. seperti biasa lah, melayan movie yang boleh dilayan.. ceritanya Adnan Sempit.. walaupun cerita ni dah agak lama dah main tapi baru semalam terbuka hati untuk melayannye (sebab dah takde citer lain dh nak tengok, beberapa hari sebelumnya aku dah layan citer The Book Of Eli).. hehehehe.. tak sabar betol nak tunggu citer Alice In The Wonderland dan jugak Clash Of The Titans.. sejak beberapa minggu lepas aku teruja sangat setiap kali masuk panggung sebab iklan Astro b.yond.. hahaha..

seperti biase gak la, semetara ada masa sebelum movie start juz pusing2, makan2, posing2.. hahahaha..