Google+ Followers

Monday, February 8, 2010

RieUnion..

beberapa minggu lepas, aku n beberapa classmate aku semasa form 6 di Sek. Men. Keb. Padang Midin bercadang untuk jumpe.. so, semalam kitorang berkumpul di KL Sentral utk makan2 n borak2 since dh lame xjmpe sejak abis stpm dulu.. kirenye ni reunion kecil2an je la sbb beberapa orang je yg ade.. hehehehe.. dah bis mkn2 kat mcD KL Sentral kitorang ke Pavilion plak utk pusing2 n bergambar.. nasib la sume gile bergambar.. hehehehe.. so, next time harap2 lagi rmai yg leh join n lagi lame mase utk kite bergambar sakan k..


mimi, nor, noraini, juliawati n me..










mizwar, mcNo, mcMi n me.
.



seperti berada di Jepun.
.









5 comments:

shandye. said...

klu tk baca heading n terus belek2 gambar sure tertipu kejap ingat pg seoul. huhu..

Rie said...

yeke?
hehehe..

Sofi said...

yie: badan tu koho kembang la...

opppssss

laarrrriiiiiikkkkk

Rie said...

mane de..
dlm gambo je..
real nye xsekembang tu..
hehehehe..

yabisover said...

kembang..kembang...tul mmg kembang...hehehe