Google+ Followers

Monday, February 15, 2010

Pavilion lagi..

hari ni weekend plus cuti CNY.. nk wat pe ek? hmmmm, jom ar lepak KL kate kawanku.. aku pn dgn niat ikhlas setuju aje lah.. (mmg aku ni dasar pantang diajak pn).. hahahaha.. so, kawanku berhajat nak beli beg for his DSLR.. jadi, destinasi yang perlu ditujui ialah Plaza Low Yat lah.. walopon bnyk gak kedai tutup tapi nasib baik jmpe jugak lah barang yang dihajatinye tuh..

next place to hang out, Pavilion.. adeh, mggu lepas dh dtg dah.. mggu ni dtg lagik.. (tapi haruskah aku pedulik?) juz spent time kat sini ngan tengok movie, cite Wolfman.. haaaa, cite ni best la kalo korang nk tengok.. banyak gak scene yang leh wat korang terkejut (+ menjerit or melatah bg sesetengah orang laa).. hahahaha.. movie kul6.45 so in time between juz pusing2 n makan2 kat Pizza Hut.. (someone cute kat kaunter konsesi GSC, sape ek? hehehehe)





this is yummy..

nasi sedikit sahaja kah?

my mum dh komen pic ni.. katenye ...............
thanx mum..

oh my coach!!

so many red lanterns meh??!!..



3 comments:

singAsong said...

Hello...nampak u dekat pavillion....dekat food court,...hahaha

Rie said...

yeke?
bile?

singAsong said...

no worry..salah orang..

*depan Madam Kwan macam nampak u dengan seorang kawan....