Google+ Followers

Saturday, February 20, 2010

Putrajaya..











Monday, February 15, 2010

Pavilion lagi..

hari ni weekend plus cuti CNY.. nk wat pe ek? hmmmm, jom ar lepak KL kate kawanku.. aku pn dgn niat ikhlas setuju aje lah.. (mmg aku ni dasar pantang diajak pn).. hahahaha.. so, kawanku berhajat nak beli beg for his DSLR.. jadi, destinasi yang perlu ditujui ialah Plaza Low Yat lah.. walopon bnyk gak kedai tutup tapi nasib baik jmpe jugak lah barang yang dihajatinye tuh..

next place to hang out, Pavilion.. adeh, mggu lepas dh dtg dah.. mggu ni dtg lagik.. (tapi haruskah aku pedulik?) juz spent time kat sini ngan tengok movie, cite Wolfman.. haaaa, cite ni best la kalo korang nk tengok.. banyak gak scene yang leh wat korang terkejut (+ menjerit or melatah bg sesetengah orang laa).. hahahaha.. movie kul6.45 so in time between juz pusing2 n makan2 kat Pizza Hut.. (someone cute kat kaunter konsesi GSC, sape ek? hehehehe)





this is yummy..

nasi sedikit sahaja kah?

my mum dh komen pic ni.. katenye ...............
thanx mum..

oh my coach!!

so many red lanterns meh??!!..



Monday, February 8, 2010

RieUnion..

beberapa minggu lepas, aku n beberapa classmate aku semasa form 6 di Sek. Men. Keb. Padang Midin bercadang untuk jumpe.. so, semalam kitorang berkumpul di KL Sentral utk makan2 n borak2 since dh lame xjmpe sejak abis stpm dulu.. kirenye ni reunion kecil2an je la sbb beberapa orang je yg ade.. hehehehe.. dah bis mkn2 kat mcD KL Sentral kitorang ke Pavilion plak utk pusing2 n bergambar.. nasib la sume gile bergambar.. hehehehe.. so, next time harap2 lagi rmai yg leh join n lagi lame mase utk kite bergambar sakan k..


mimi, nor, noraini, juliawati n me..










mizwar, mcNo, mcMi n me.
.



seperti berada di Jepun.
.