Google+ Followers

Monday, January 11, 2010

haisshh.. (mengeluh kebosanan).. biase la, time xde keje mengeluh nk ade keja.. time ade keje xnk de keja plak.. erm, time aku duk godek2 laptop aku td ternampak la beberapa pics ni.. sebenarnye dah lame aku nk wat posting pasal pics ni sejak aku still kat uum lg.. tp asik bertangguh je.. so, dh jadi jeruk dh pon.. hahahaha..

kat padang ni biasenye group2 international student yg main kt cni.. group dlm pic ni group student Thai..

tasik sime darby.. dulu dikenali tasik guthrie sblm dpp guthrie ditukar name kpd dpp sime darby.. ptg2 aktiviti yg rancak sekitar tasik ni ialah kayak, memancing, jogging n berdating..

haaaa, ni kat balkoni paras 3 kat bilik aku.. biase lepak kt cni time xde keja tgk gelagat student yg nk ke kafe n pemandangan yg indah.. huhuhu..

gelanggang tenis.. time ni dekat2 pertandingan tenis kolej perniagaan.. so, tgh2 duk practice n ajar budak2 bru men tenis.. sygnye aku xdpt amik bahagian sbb hari kejadian aku kne g wat interview.. haissshhhh..

haaaa, repot yg nk pecah pale utk disiapkan.. ni laporan akhir yg akhirnya aku telah berjaya siapkan.. yeayyyy.. dr paper ni, hint2 kalo (kalo la) nak amik master nnti.. xnk xnk.. (wat mase ni)

bangunan ftm (fakulti teknologi maklumat).. dulunye kat sini menempatkan fakulti tek. maklumat n fakulti pengurusan teknologi (course aku).. skang kt sini merupakan sebahagian drp college of art n science..

haaaa, ni plak tempat yg slalu aku lepak kalo nk mkn char koay teow.. meriah kalo mlm minggu.. cuci2 mate adalah aktiviti sampingan yg menaikkan selera semasa menikmati char koay teow.. fresshhh..

gelanggang skuasy.. sayangnye aku mula main skuasy ni mase dh nak blah dri uum.. i love this game.. main skuasy lebih memenatkan dri main tenis tapi puas hati..