Google+ Followers

Wednesday, September 15, 2010

makan kat mane??

 

nasi lemak Presint 9, Putrajaya..

DSC038342

 

pappaRich..

DSC038732

Wednesday, July 28, 2010

Tetibe..

kembali setelah lama menyepi dan tak update apa-apa kat blog aku ni.. hahaha.. jadi, apa ceritanya? erm, tak tahu lah nak cerita apa.. tapi nak kongsi sikit gambar-gambar aku semasa di UUM dulu.. dalam duk godek2 laptop aku ni ternampak la beberapa gamba masa awal2 aku masuk UUM.. mase tu tengah2 blur lagi.. maklumlah baru masuk dan jadi budak U.. hahahahaha..

06-07-06_17352

6/7/06 – hari ikrar pelajar

 

07-07-06_2027

7/7/06 – majlis bersama VC

Image(505)  Image(504)

 

Image(201)

masa ni ada program bersama Tun M, majlis petang.. tapi oleh kerana kitorang sampai awal kitorang lepak2 kat Alamanda dulu.. ni takde lain la dalam tandas Alamanda.. hahaha..

 

Image(110)

kat depan tu Bick, dia sibuk nak amik duit kt ATM.. kitorang sibuk nak bergambar..

 

Image(643) UUM003b

sebagai kursus ko-kurikulum, aku amik Sains Sukan (Tenis)..

DSC00451

Image(112) 

 

IMG_3766  Image(697)

IMG_3846

di majlis makan malam dan sambutan hari raya untuk pembantu makmal.. untuk mendapat duit lebih (duit utk berjoli) aku jadi pembantu makmal komputer kolej selama beberapa semester.. elaun dikira mengikut jam iaitu RM2/jam dan waktu bertugas plak mengikut waktu kelapangan.. paling banyak aku penah dapat hampir2 RM200 untuk satu bulan sebab aku banyak gantikan slot bertugas pembantu lain yang tak dapat bertugas..

 

DSCF0218

malam sebelum hari program Coconut Day.. salah satu program yang aku sertai ketika masih berstatus Junior di Kolej Proton..

 

DSC00719

terpaksa masuk dapur kafe menolong ajk makanan dalam salah satu program yang dianjurkan oleh Kolej Proton..

 

Image058 Image050-1

 

 

 

 

 

IMG_7516

ketika menjadi fasilitator untuk Program Pintar..

 

Image(742) Image(883)

haha, time bosan kat bilik..

Image(903)

tiap2 kali sebelum cuti akhir semester memang waktu aku paling malas sekali untuk mengemas mengosongkan bilik.. barang2 aku lak semakin bertambah semester, semakin bertambah 1 kotak..

 

Image(774)

DSC00023 

Image(775)

time bosan dalam kelas.. hehehe..

 

CIMG2606

CIMG2615

ketika menyiapkan salah satu assignment untuk paper Science Engineering..

 

DSC00254

melawat tapak projek kem tentera di Jitra untuk paper Construction Technology..

DSC00201

interview dengan tauke kuari pasir..

DSC00162

di tapak kuari pasir..

 

Image(983)

Image(985)

Image(986)

satu malam tu membe aku sorang ni ajak pergi beli barang.. pas beli balik dari beli barang tu tengah berjalan kaki tetibe ternampak satu bendera bapak besar kat opis kolej.. bendera besar ni salah satu dalam sambutan bulan kemerdekaan..

 

CIMG2803

CIMG2802

bick ngan membe2 die culik aku untuk bergambar disekitar padang golf UUM..

 

CIMG2545x

kat ekspo konvo..

Monday, May 3, 2010

Estoy bien..

lega rasanya bila demam dah kebah.. hampir seminggu tak berdaya nak buat apa2 dan mc selama hampir 3 hari.. alhamdulillah atas kesihatan yang dikurniakanNya ini.. sekarang ni plak aku duk menghitung hari.. hari yang dah tak berapa lama dah untuk aku habiskan praktikum aku ni.. pejam celik pejam celik, keletak keletuk menaip keyboard, dah tinggal sebulan lagi dah.. tak sabar weh..

kawan aku sorang yang baru gak abis praktikal dan akan konvo sama nanti dah start keje hari ni.. sedikit perasaan cemburu bila die dapat keje di tempat itu.. huhuhu.. tapi tak pe, dah memang rezeki die n tahniah buat die..

sedikit blur skang ni.. hmmmm, oh ya, Buena suerte kepada kawan aku lin nih.. hari ni dah last paper iaitu paper Spanish.. ape la, aku uji Spanish sket pun dah gabra.. Yo soy más hermosa que tú. hehehehe..

semalam.. since dah sehat semalam aku just spent weekend aku ngan pusing2 kL sket n tgk movie.. cite Iron Man 2 yang memang gempak dan The Losers yang best untuk dilayan..

DSC03710

DSC03728x 

DSC03712 

DSC03732

DSC03744

demam dan “tagged”

minggu lepas setelah sekian lame aku hidup ngan keadaan sihat walafiat, aku telah diuji dengan sedikit ujian dariNya.. memang dah agak lama aku tak demam.. dah berapa tahun tak demam pun aku tak ingat dah.. selalunya bila dah ada tanda2 awal nak demam tu aku akan cepat2 telan panadol.. bila dah demam ramai yang suruh aku makan ubat (dan aku memang tak takot makan ubat, panadol je la) dan pergi klinik.. tapi pergi klinik ni aku tak tau kenapa aku liat sangat nak pergi.. bukan takot jmpe doktor, bukan takot kne cucuk tapi entah la aku sendiri tak tau kenapa.. kali terakhir aku pergi klinik kalo tak salah aku ialah masa aku berkhatan 13 atau 14 tahun dahulu.. hehehehe..

masa tengah2 demam tu sempat pulak la kawan aku lin, yang dah agak gila ngan blog skang ni menge”tag” aku.. ntah pape la lin, as u wish ok..

1. How tall should he/she be?

>>>> lbh rendah dr aku kot (actually she or he ni sape? mak ayah ke?)

2. What hair colour should he/she have?

>>>> hitam la kot..

3. What kind of personality should he/she have?

>>>> xjahat, xgedik, xpoyo, xperasan..


4. Older or younger?

>>>> tetttttt.. (next quest. pls)


5. What film actor should he/she most be like?

>>>> no one..


6. What singer should he/she most be like?

>>>> erm, Cheryl Cole..

7. Do they need to cook?

>>>> Need and must..


8. What is his/her best body part?

>>>> Do i need to answer this quest? (nah, next quest. pls)


9. What car should he/she drive?

>>>> ntah la..


10. What one thing completely turns you on?

>>>> smile..


11. Who was the guy/girl on your mind when you were doing this survey?

>>>> Cheryl Cole.. hehehehe..

Tuesday, April 20, 2010

enjoying my weekends with…

DSC03427having a cheese cake (or maybe 2 cheese cakes)

DSC03615 sleep, or maybe dreaming..

DSC03608 having some Big Apple Donuts, or maybe a dozen..

date_night_movie_poster_steve_carell_tina_fey_01

and a movie..

photo_04_hires

erm, maybe 2 movies..

2009_its_complicated_wallpaper_001 how_to_train_your_dragon-550x651

actually, 4 movies.. cant help myself.. hehehehe..

Thursday, April 15, 2010

Entry Tak Bertajuk

11042010552 modified2

saje je..

tak bleh ke?