Google+ Followers

Monday, December 7, 2009

a new day..

hari ni 7 Disember 2009 memang merupakan a new day bagi aku.. ari ni la aku start menjalani praktikum.. takde lagi student life yang bangun kul12 tengah ari untuk ke kelas kul2 ptg.. huhuhu.. pagi tadi aku bangun agak awal.. siap2 iron baju n suar sume n tenangkan diri yang dilanda gemuruh.. perut pun mula meragam.. cam orang putih ckp butterfly in my stomach..
tapi mase aku naik lrt kat Stesen Kerinchi aku tetibe jadi tenang cam biase je plak.. walopon terpaksa berhimpit2 ngan ramai orang yang nak g keja gak.. then, aku turun di Stesen Ampang Park n berjalan kaki sket ke Holiday Villa.. agak jauh tapi cam dah biase jalan ke kelas dulu..

skang aku update blog plak? cmne aku leh update blog nih? nk dijadikan cerita mase aku sampai je kat Holiday Villa tetibe je ade call.. call tu dari staff miraxis bagitau aku yang ofis buka kul11 am.. alamak, bleh plak die suh aku g jalan2 or makan2 dulu.. huhuhu.. so skang aku on9 kat mcD kat sebelah Ampang Park smentara menunggu kul11.. adehhh..

3 comments:

ayieshahri @ my|bachelorman said...

selamat menjalani praktikum... berhati2 di rantauan yang penuh cabaran..

Sofi said...

gud luck yie

Rie said...

thanx ayie..
thanx sofi..