Google+ Followers

Wednesday, December 23, 2009

meriahnye di hari Krismas..

yeay, ari jumaat ni cuti lagi.. kalo minggu lepas cuti Awal Muharram, minggu ni plak cuti Hari Krismas.. jumaat minggu depan pn cuti jugak, cuti Tahun Baru la plak.. huhuhu.. bestnye kalo selalu cuti cmni.. keja 4 ari je seminggu.. huhuhu..

so, kalo g mane2 je kat KL skang ni mesti terasa punya la meriahnye sambutan Krismas ni terutamanya di shopping complex yang berterabur kat KL ni.. kalo tahun lepas tema pokok krismas tinggi bnyk jadi pilihan cam kat Suria KLCC ngan Times Square.. tahun ni plak Suria KLCC wat tema Candy Wonderland, kat Pavilion plak tema Royale Christmas, Sunway Pyramid ngan Magnifique Christmas (xde pics sbb xsempat nak g) Times Square pon aku xde mase gak nk g lg.. bila aku tengok rase cam x aci plak sbb mase nak sambut hari raye puasa yg lepas temanya As Simple As Possible.. kat Suria KLCC wat tema katon hitam putih je (jimat kaler), Pavilion plak pokok kurma ngan kapet je.. huhuhuhu..

so, cuti Krismas ni nk wat ape ek?




langsir merah tu kalo pasang kt umah aku ok x? hehehe..


tengok, siap ade snow lg..


sedozen rusa lg..

1 pic je kt Suria KLCC..

alamak, enterprem plak..



meet the Santa.. i wish............

No comments: