Google+ Followers

Thursday, November 12, 2009

exam, internship, pisau cukur..

exam..
skarang ni musim final exam kat uum ni.. saje je malas nk cite pasal exam ni awal2 sbb xde mood.. disaat dan ketika ini aku dah berjaya menghabiskan 2 paper aku iaitu Management of Data Resources dan Hubungan Etnik.. tinggal 1 paper je lagi iaitu Management and Maintenance of Building, 17hb nih.. 1 lg paper iaitu Project Paper tak de final exam.. dh stdy? biase la mane leh stdy awl2, nnti lupe balik.. hehehe..

slip exam yg kne print sndri..


internship..
haaa, update pasal internship aku plak.. tmpat praktikal aku bertukar lg.. bukan di TM Point Ampang, tp di Miraxis Sdn. Bhd, Megan Ambassy,Holiday Villa Hotel & Apartments, Jln Ampang.. rase berdebar plak nk g praktikal.. huhuhu..

pas diupdate diportal..


pisau cukur..
dah rmai sgt dh yang duk citer pasal movie ni.. xlarat dh nk dgr asik duk ckp pasal ke'best'an movie ni.. so, aku pn nk g tgk gak ar mlm esok kt Jitra Mall.. nk ikot? sape nk ajak.. bwekkkk..


No comments: