Google+ Followers

Thursday, October 29, 2009

bengang sudah.. lega kembali..

hahahaha (gelak dulu).. ok la, ape ceritanya? ceritanya pasal tempat praktikum yang akan aku jalani pada bulan 12 nanti.. erm, masa pendaftaran praktikum dulu aku letak cadangan tempat 1st di KL, 2nd di KT.. pastu, beberapa minggu yang lepas UIL (University-Industry Link) call aku yang aku ditempatkan di TM Point Bangi.. pastu aku call UIL balik mintak aku ditempatkan di TM Point PJ ataupun Bangsar n staff tu cakap nnti dia akan call aku balik..

minggu lepas UIL call aku, katenye tempat yang aku nak tu, PJ or Bangsar xdpt tp dpt di Ampang.. so, aku setuju je lah sbb Ampang lg dekat kalo nk dibandingkan dengan Bangi tu.. yang buat aku bengangnye bila aku check di portal student aku, tempat praktikum aku masih lg di TM Point Bangi.. aku call UIL tapi staff yang handle akunye course (Pengurusan Teknologi) tengah cuti.. so, td aku g kat ofis UIL, jumpe ngan die n die ckp memang aku confirm ditempatkan di TM Point Ampang.. so, lega la aku jadinye.. hehehehe..

dalam portal still di TM Point Bangi.. tp blm diupdate lg katenye..

1 comment:

tengku_fir21 said...

tahniah...
dapat praktikal
huhuhu