Google+ Followers

Wednesday, September 2, 2009

Pizza Hut..

ari ni aku berbuka puasa ngan kwn2 baik aku Man, Ayu n CT yg juga course mate kat Pizza Hut, Jitra.. idea bukak posa same ni idea Man (tukang ajak katenye) sebab kitorang dh lame tak makan same sejak masing2 tak amik 1 class same2.. Ayu (tukang cari tempat katenye) pada awalnye plan nk g Kuala Perlis tapi tak sempat sebab bertolak dari kampus agak lewat.. si Ct plak (tukang cari mase katenye).. aku takde lain la sebagai tukang cari keta.. huhuhu..

diorang ni la klik aku sejak sem 2 (man dr sem 1 lg).. mase tu amik paper elektrik n elektronik.. sejak dari tu untuk setiap sem banyak amik class yg same untuk paper teras course.. tapi sejak sem lepas masing2 amik paper elektif course yg tak same so xde la 1 class same lg.. jadual pn clash among each other so tak de mase nak lepak same2.. pape pn banyak kenangan bersama n aku akan aku simpan untuk selama2nya.. frens forever okey?





2 comments:

tengku_fir21 said...

owwhh
sedap nyeerr

Safwan Husaini Abdul Ghaffur said...

snggah sini...
drop me skit mkanan 2 eyh.
sedap je nmpk..
btw..
nice blog.
salam ramadhan..
;)