Google+ Followers

Monday, September 7, 2009

Hadiah Raye???

pagi tadi pas balik dari class aku dapat 1 bungkusan pos laju.. terkejut gak aku sape la yang rajin n baik hati nak bagi aku something nih..nak bodek pahala bulan posa ke? hehehe.. rupa2nya kawan lame aku.. katenye ni hadiah hari jadi aku yang tak sempat nak antar.. tak sempat ke tak ingat tarikh weh? hehehehe.. dalam ni ade a few items cam mug, pen, frame wit pic skali n kad raye.. yg best kad raye tu diprint face pic aku skali.. takde kt kedai katenye.. hehehe.. pape pon, thanx banyak2 yer..

ape dlm ni? bom ke? kuih raye ke? baju raye ke?

nmpk jelas kn? pe lg cpt la anta kad raye.. hehehe..

wah, hadiah rupanyer..

ade kad raye, dlm kotak n bungkus ngan paper tu pe ek?

ade face pic aku ar.. hehehehe..

pen ni ade laser n torch light..

mug.. comel..

frame pic.. pic ni curi kt myspace katenye..

1 comment:

vee said...

wah..rie.dpt raya pressie ye..bestnye..