Google+ Followers

Wednesday, September 16, 2009

ape laaaaa..

ape la pasal pe lak? hehehe.. cmni ar, siang td (15hb), aku kuar la g pusing2 kat KLCC nak shopping baju raye la hajatnye.. cm biase ar masuk 1 kedai ke 1 kedai survey dlu.. takot nnti dh beli pastu masuk kedai lain de yg lagi best makan ati lak nnti.. kalo bajet unlimited tu xpe la gak.. hehehe.. so, hasil survey tu ade la 2 3 yg berkenan kt Romp, Seed n Topman.. ikot bajet pn mmg cukup lah.. tp ntah cmne rase nak g Pavilion dlu kot2 la kt sane ade yg lagi best.. ish.. ish.. dengan gigihnye g la sane.. tgk2 kat Pavilion pn lebih kurang same gak..

so, dh decide nk sebat je yg dh survey td tu.. n terpikir lak nk potong rambut yang gigih aku bela ni.. sayang lak nk potong pendek.. dalam pusing tu ternampak la saloon ni kat paras 4.. sape tau tu tau la ye.. ade choice nk sape yg potong samada senior, or junior hairstylist or tuan punya saloon tu yg potong.. kalo yg junior rm45 n above, senior lak rm75 n above.. kalo tuan punya tu lak? harge rm200-400 n above kalo xsilap mate aku yg juling jap ketika itu.. huhuhu.. so, decide nk senior yg potong.. ok la tu dl bajet lg.. lepas die bgtau style ape yg aku nk n die pn suggest ape yg patot la.. so, bertambah la amountnye.. berape tu, xyah la bgtau ek? hehehe..

erm, nnti la smbung balik, nk g sahur kt mcD dlu ni..

2 comments:

Sofi said...

kot yer pon, snap lah pict.. alalalala

iyllienaz said...

haha..semangat baca..tibe2 ade pause nk g sahur..