Google+ Followers

Wednesday, September 23, 2009

esok..

...........ade ape ngan esok? ...........
esok kn raye ke-5? yup, raye ke-5 dh kne balik dah.. cuti pn tak lame.. tp sblm smpai kmpus singgah KL dulu.. hehehe.. naik bas Sani Express kul10.30pm..

.............mode............
shopping pasca raye.. boleh? hehehe..

.......adus.......
smpai kampus nnti keje bertimbun2.. mati laaaaa.. hukhuk..

Wednesday, September 16, 2009

ape laaaaa..

ape la pasal pe lak? hehehe.. cmni ar, siang td (15hb), aku kuar la g pusing2 kat KLCC nak shopping baju raye la hajatnye.. cm biase ar masuk 1 kedai ke 1 kedai survey dlu.. takot nnti dh beli pastu masuk kedai lain de yg lagi best makan ati lak nnti.. kalo bajet unlimited tu xpe la gak.. hehehe.. so, hasil survey tu ade la 2 3 yg berkenan kt Romp, Seed n Topman.. ikot bajet pn mmg cukup lah.. tp ntah cmne rase nak g Pavilion dlu kot2 la kt sane ade yg lagi best.. ish.. ish.. dengan gigihnye g la sane.. tgk2 kat Pavilion pn lebih kurang same gak..

so, dh decide nk sebat je yg dh survey td tu.. n terpikir lak nk potong rambut yang gigih aku bela ni.. sayang lak nk potong pendek.. dalam pusing tu ternampak la saloon ni kat paras 4.. sape tau tu tau la ye.. ade choice nk sape yg potong samada senior, or junior hairstylist or tuan punya saloon tu yg potong.. kalo yg junior rm45 n above, senior lak rm75 n above.. kalo tuan punya tu lak? harge rm200-400 n above kalo xsilap mate aku yg juling jap ketika itu.. huhuhu.. so, decide nk senior yg potong.. ok la tu dl bajet lg.. lepas die bgtau style ape yg aku nk n die pn suggest ape yg patot la.. so, bertambah la amountnye.. berape tu, xyah la bgtau ek? hehehe..

erm, nnti la smbung balik, nk g sahur kt mcD dlu ni..

Monday, September 14, 2009

in KL now..

yuppp, pagi td dlm kul 4.30 aku smpai cni dengan menaiki bas Sani Express.. sampai je terus sahur kat KFC kat area Pudu, balik umah then tdo.. huhuhu.. sebenarnya cuti start ari jumaat ni tapi aku saje je wat cuti sendiri awal2.. hehehehe..
jap g nk g berbuka kat luar, tak tau lg kt mane.. then, ape lagi.... shopping laa.. hehehe..

Monday, September 7, 2009

Hadiah Raye???

pagi tadi pas balik dari class aku dapat 1 bungkusan pos laju.. terkejut gak aku sape la yang rajin n baik hati nak bagi aku something nih..nak bodek pahala bulan posa ke? hehehe.. rupa2nya kawan lame aku.. katenye ni hadiah hari jadi aku yang tak sempat nak antar.. tak sempat ke tak ingat tarikh weh? hehehehe.. dalam ni ade a few items cam mug, pen, frame wit pic skali n kad raye.. yg best kad raye tu diprint face pic aku skali.. takde kt kedai katenye.. hehehe.. pape pon, thanx banyak2 yer..

ape dlm ni? bom ke? kuih raye ke? baju raye ke?

nmpk jelas kn? pe lg cpt la anta kad raye.. hehehe..

wah, hadiah rupanyer..

ade kad raye, dlm kotak n bungkus ngan paper tu pe ek?

ade face pic aku ar.. hehehehe..

pen ni ade laser n torch light..

mug.. comel..

frame pic.. pic ni curi kt myspace katenye..

Wednesday, September 2, 2009

Pizza Hut..

ari ni aku berbuka puasa ngan kwn2 baik aku Man, Ayu n CT yg juga course mate kat Pizza Hut, Jitra.. idea bukak posa same ni idea Man (tukang ajak katenye) sebab kitorang dh lame tak makan same sejak masing2 tak amik 1 class same2.. Ayu (tukang cari tempat katenye) pada awalnye plan nk g Kuala Perlis tapi tak sempat sebab bertolak dari kampus agak lewat.. si Ct plak (tukang cari mase katenye).. aku takde lain la sebagai tukang cari keta.. huhuhu..

diorang ni la klik aku sejak sem 2 (man dr sem 1 lg).. mase tu amik paper elektrik n elektronik.. sejak dari tu untuk setiap sem banyak amik class yg same untuk paper teras course.. tapi sejak sem lepas masing2 amik paper elektif course yg tak same so xde la 1 class same lg.. jadual pn clash among each other so tak de mase nak lepak same2.. pape pn banyak kenangan bersama n aku akan aku simpan untuk selama2nya.. frens forever okey?