Google+ Followers

Monday, August 10, 2009

Sengal..

otak aku skang dah semakin sengal.. sengal ngan asaimen.. asaimen memang tak banyak sebab sem ni aku hanya ade 4 paper je (je?).. 1 paper tu, Hubungan Etnik boleh lah dikatakan senang dan common sense.. asaimen pn ntah pape.. tapi yang 3 lagi tu saket pale dowh.. untuk Building Maintenance, esok kene g Alor Star wat lawatan untuk projek.. Database lak banyak bnda lagi nak kene wat.. tambah lak dak2 group aku blur je.. pastu nak kene jmpe supervisor untuk Project Paper lak jap g.. tension n sengal!!!!

2 comments:

Sofi said...

kalo sengal2, gune la minyak bunga merah cap kapak.. boleh menghilangkan sengal yang melanda.. sapu kat tempat yang sengal2 tu

LOL

tengku_fir21 said...

hahaah
cool er beb!!!