Google+ Followers

Friday, July 3, 2009

something new for a new final sem

sedih rasanya aku dah final sem skarang.. cepat betul masa berlalu.. nak nanges ar.. uuwaaaaaaa.. hukhuk.. bagi nak meredakan sket kesedihan aku ni aku happykn dri aku ngan beli beberapa barang untuk aku melaram 4 a few month lagi aku sebagai student UUM, Sintok Kedah.. mase pusing2 kat Suria KLCC terbeli 2 helai baju kat PDI, kat Sunway Pyramid lak terbeli (ter ke?) kemeja lengan panjang kat F.O.S dan yang paling aku nak ialah long pant Padini, beli kat Padini Concept Store, Pavilion..

dah bis part barang ori, skang part barang ciplak lak.. lantak ar ciplak pon ade aku kesah? kalo nak beli yang ori tunggu aku kerja 2, 3, 4, 5, tahun baru leh beli yang ori kot.. jadi, mase pusing2 kat KL Downtown aku beli messenger bag LV putih yang leh aku bawak pegi class nanti (walopon dalamnya sebatang pen dan sehelai kertas dan cikedis) hehehe.. macam 1 set lak ngan wallet LV putih tu.. dan kat Uptown Damansara lak aku beli belt hitam yang tak ciplak mane2 brand pon.. tapi nice n simple..






1 comment:

tengku_fir21 said...

ala...
nanti duti pt masuk blh beli lage...