Google+ Followers

Wednesday, July 1, 2009

my feveret place: Pappa Rich, Cheras..

kali ni aku nak cerita dan share tempat feveret aku untuk memuaskan nafsu makan.. hehehe.. tempat ni namenye Pappa Rich, terletak di Bandar Sri Permaisuri, Cheras yang berkonsep kopitiam.. kenapa tempat ni menjadi feveret aku? sebab makanan yang ada kt sini semuanya sedap la.. peerrgghh!! pilihan menu yang pelbagai dari menu yang biasa terdapat di mana-mana kopitiam dan juga terdapat menu untuk makanan barat.. feveret aku ialah chicken chop, cendol n kapucino ais.. tapi kedatangan aku kali ni aku order asam laksa yang memang sedap dan pedas.. huhuhu.. walaupun tempat ni tempat feveret tapi harus tak boleh selalu makan kat sini kerana harganye yang agak "papa rich" tu.. (pandai letak name, awal2 dah bagi hint tentang harga) hehehehe.. pape pon harganya memang berbaloi dengan makanan yang sedap n persekitaran yang selesa..

http://www.pappakopitiam.com.my





1 comment:

vee said...

Rie..kecur akak tgk asam laksa n cendol tu..nnti blhla belanja akak mkn kat situ eh..