Google+ Followers

Tuesday, June 23, 2009

hari tu ; Di Sunway Lagoon..

hari tu aku g Sunway Lagoon.. biase la memenuhi hari2 cuti yang boring dengan aktiviti yang berfaedah ni.. hahahaha.. dah namenye time cuti so memang ramai n meriah la ngan pengunjung2.. ari tu agak mendung sket n takot gak kalo2 ujan.. mase nak beli tiket tu pon dh diberi warning oleh cashier tu kalo ujan maybe sesetengah park akan ditutup.. so, takot rugi la bayar tiket tapi xdapat main.. lepas dipikir2, beli la gak tiket untuk all parks.. hahaha.. n nasib baik ari tu xujan, juz mendung je..


tobat dh xnk masuk.. cam ****..

best dowh.. pusing 360..

kuda ketot.. hahaha..



No comments: