Google+ Followers

Monday, June 22, 2009

hari tu ; Di Genting..

hari tu aku pergi Genting Highlands.. ye ar, time tengah cuti camni ar harus di ambil kesempatan untuk cuti2 malaysia sambil cuti2 mata.. hahaha.. perjalanan dari KL dengan menaiki kereta sampai ke stesen Skyway.. tak lengkap rasenya kalo g genting tapi tak naik Skyway untuk smpai ke puncak tuh.. memandangkan time cuti memang ramai giler siot yang beratur nak naik Skyway ari tu.. tak salah n tak rugi la kawan aku beli tiket Skyway Express Lane.. walopn kne bayar lebih tapi berbaloi giler kalo nak dibandingkan dengan kene beratur lebih 1 jam untuk menaiki skyway.. paling best tengok muka2 blur n jeles yang beratur tu apabila tengok kitorang ngan senang n cepat diberi priority untuk naik.. rase cam VIP lite2.. huhuhu..

sampai kat hotel lak nak check in, kali ni terpaksa gak la beratur amik mase sket untuk check in.. walopn dah ade sistem check in secara kiosk yang cam canggih tu, tapi tetap amik mase yang lame.. tapi at least ok la daripada sume makhluk tuhan pada mase tu kne tunggu check in di kaunter.. tak dapat bayangkan..

walopn best n enjoy tapi ade gak la sedih lite2 sebab tak dapat main beberapa games yang best cam Spinner n Corkscrew.. nak naik spinner tu cam tak larat nak beratur, corkscrew tu plak bleh lak ditutup.. tapi yang penting dapat naik Space Shot n Spiderman tu.. huhuhu..

genting skyway yang panjang..

check in kiosk..

lapar dowh.. mkn kt kenny rogers..

gigih beratur untuk naik space shot..

senyum sokmo deh..


huhuhu.. xtakot pon..

best gler..



hehehe.. aku xske amik gambar..

kn dah ckp xske amik gambar..

dh la xyah amik gamba lg..

adus, dalam gondola pn nak amik gambar ke?




nak balik dh ni..



1 comment:

Sofi Zee said...

SILA AMBIL PERHATIAN (CAPS LOCK SENGAJA DIGUNAKAN)

GAMBAR KE-4 DARI ATAS ... YIE TANG PERUT TU!!!! DAH SARAT DAH... NAK BORN BABY KAT MANA? SINTOK? WAKAF TAPAI? KL?

LARIIIIIIIIIIII