Google+ Followers

Friday, May 22, 2009

Bercanda Di Tepian Pantai..

takde maknenye aku nk bercanda di tepi pantai weh. dah la aku sorg2 je mau nye nanti orang ingat aku ni sewel. aku saje je lepak sorang2 amik angin sambil hilangkan bosan. yep, memang aku bosan skang. orang lain cuti2 ni mesti banyak or ade je planning yg nak wat. aku plak bleh dikatakan dah penat cuti ni. penat ngan xwat pape. pelik kn?

Pantai Batu Burok..

bosan2 nih amik gambo je la..








men air lak.. hehehe..



aku bosan weh..


seronok tgk budak ni men air.. kne sensored ok.. hehehe..

Thursday, May 7, 2009

yes.. yes.. yes.. yahoooooo!!!!!!

tetibe je kn? dah agak lame gak tak update blog aku nih.. bukan pe bz ngan exam.. (bz sgt ke?).. jadi tgh ari td dh bis la exam aku untuk sem ni.. aku la yg bukak n tutup pintu dewan exam.. huhu.. untuk sem ni aku amik Science Engineering, Computer Aided Drafting, Business Accounting, Industrial Engineering, E-Commerce, Social Science n Project Management.. paper feveret aku Science Engineering manakala paper pecah pale plak Business Accounting.. huhu..

untuk sem depan plak (final sem aku weh) tinggal 4 paper je lg yang perlu aku amik untuk memenuhi syarat 126 jam kredit kursus untuk pengijazahan.. tetiba plak rase cepat sangat masa berlalu..

so, exam dh bis ni kite bercuti la plak.. best best bestnyerrr.. nak balik ganuuuuu.. hehehe..