Google+ Followers

Sunday, April 26, 2009

semoga cepat sembuh..

haaa, sape lak yang saket nih? yang saket nih ialah kawan aku soarng tuh, Rangga.. dah hampir seminggu die dimasukkn ke Hospital Sultanah Bahiyah dan ditahan di wad.. pada awalnye die disyaki kne demam denggi pastu disyaki appendiks lak.. ape la doktor ni asik syak je keje diorang ni.. semalam baru kitorng de peluang nk g melawat die pas aku bis exam tengah ari.. alhamdulillah die pn dah beransur sembuh.. since die kne tahan di wad tu dah 2 paper die tak dapat amik.. tapi dah dimaklumkan ke HEA dan die boleh amik exam apb die dh kuar hospital nnti.. pape pn semoga cepat sembuh yer.. tau la rmai aweks2 student nurse yg comel2 kt situ weh.. hehehehe..

Rangga: Lin, cepatla aku nk mkn oren tu..
Lin: (sedapnye oren ni, dh lame xmkn).. bla bla bla..

2 comments:

aliefedzwan79 said...

Semoga Cepat sembuh...

anis qistina said...

salam...mcm knal jerk minah yg kat sebelah tuh...kim salam erk...he3