Google+ Followers

Thursday, April 16, 2009

cer ari ni..

haaaa, ape cer ari ni? sebenarnye tak de pape cer best sgt pon.. cume tak de idea sangat nk update blog aku neh n tetibe je rase nk cer pasal ari ni.. ok, ari ni aku bgn lewat dlm kul 1 lebih.. huhuhu.. bukan pe sbb penat sangat kot pas balik main boling semlm.. so, aku lepak je dalam bilik aku tu sambil melayan lagu2, video2, pic2, n ntah pape laaa.. rumet aku plak tdo lagi.. bleh tak bile die bangun tdo die tanye aku, "ko tak kuar ke ari ni?".. (motif?).. nmpk sgt aku asik kuar n tak de kat bilik kn? huhuhuhu..

petang semalam pn kuar g main boling sebab aku nk meraikan 1st paper aku.. (exam dh start tp xnk cer pasal exam).. hehehe..

moomoo aku yg comel.. teman tdo ku.. hehehe..

smpai kt Restoren Dusun, Jitra..

krabu sotong, daging paprik, ayam kicap n tom yam yg sdp skall tu..

No comments: