Google+ Followers

Sunday, April 5, 2009

Broadcasting Club Dinner..

semalam aku ade dinner untuk Broadcasting Club n Theatre Warna Club yang bertemakan "The Unity of Black & White".. so, haruslah dressing kne pkai warna putih n hitam.. memang feveret aku pn.. hehehe.. sehari sebelum tu, kitorang sibuk cari baju kat Alor Star.. dapat gak la aku cari baju yang memang dah agak lame gak aku berkenan tuh.. beli kat mane? kalo nk tau cari la dalam salah satu gambar aku kt bawah..

memang enjoy n puas ati la dinner malam tu sebab sume nye kecoh2 n ditambah lagi ngan mulut pengacara majlis yang agak laser n menyentapkan orang.. hehehe..

amacam? hehe..

kad jemputan..

kami ikot tema ok.. hehehe..

yg semeja ngan kami..

nk lagi?

makan2..

nak satey?

hehehe..



ngan A'aan..

alamak lin, muka ko xpenuh.. ade aku kesah?

ok2 la, amik lg yg penuh.. hehehe..

sponsored by Jefferson.. tetttt.. beli ok..

1 comment:

zua the great said...

amboi drag...meriah..