Google+ Followers

Tuesday, March 10, 2009

Hutan Lipur Bukit Hijau.

dah bosan asik dengar citer boling je kn? haaa, kali ni tak de citer boling.. ni citer g bermandi manda kat Hutan Lipur Bukit Hijau yang terletak di Baling plak.. perjalanan yang mengambil masa lebih kurang 2 jam kami tempuhi dengan penuh kesabaran dan ke excitedan (mati la ayat melampau).. hehehe.. kitorng sampai kat sane lebih kurang kul1 tgh ari dan menghabiskan masa mandi manda kat situ lebih kurang 3 jam.. ramai pengunjung terutamanya family yang datang untuk menghabiskan masa cuti bersama.. tak lupa juga pasangan2 yang bercintan cintun yang nak jugak menghabiskan masa mandi bersama (ade aku kesah?)..

dah agak2 badan dah jadi kecut sebab berendam tu kitorng ke Jusco Seberang Perai plak sebab nak shopping menghabiskan duit plak katenye.. katenye la bukan aku kate tau (sekali lg ade aku kesah?).. so, bertambah la barang dalam keta tu ngan 3 pasang Vincci (harusla kot) sepasang dress n etc.. pas dah agak2 tak jmpe lagi barang yg dikehendaki, dalam perjalanan balik kitorng singgah plak kt Central Square, Sungai Petani.. bertambah la berat keta tu ngan 3 pasang dress n sepasang spec.. huhu..

pastu singgah plak kt Tesco sebab sume dah kebulur nak makan.. terpaksa la keta kitorng menampung lagi berat 5 pinggan nasi.. (sape yg makan 2 pinggan?) hehehe.. pada awalnye kitorang plan nak singgah Alor Star sebab nak main boling (boling lagi?).. tapi sume dah tak larat n terus je balik kampus.. huhuhu..

posing ngan spec..

aiyo, nak jugak..

dah smpai..

xsabar dah ni..





peace!!

peace gak!!


xsejuk ke?

basahkan lin..

mawi n ekin pn xpenah posing cmni dlm air tau..


sejukkk!!


hehehe..



cantek ke kaki korang tu?

hehehe..

nak jugak..

de plak yg enterfrem..

ewah2..

hehehe..

amboi..

soo sweetttt!!

weh, patah kayu tu kang..

hehehe..

aku lagi..

aku lagi lagi..

die pn nak jugak..

main2 air plak..

alamak, kantoi..

cewah.. hehehe..




ni utk hero remaja tau.. hehehe..

hehehe..

sooo swweetttt!!

3 putri sedang mandi.. 3 ke? hehehe..






adik comel yg kesejukkan..

kak as pn kesejukkan ke?


ni pn utk hero remaja gak.. hehehe..



ewah2 posing..

licin nih..

hohoho..


buncittt!! bukan aku tp yg baju oren tuh.. hehehe..

nak naik dah..

fuyyoo!!

nak balik amik pic dulu..






model jbtn perhutanan kedah sesi 09/10.. hehehe..

kami di Hutan Lipur Bukit Hijau..





posing xabis2..

model Jusco Seberang Perai..

ni model tambahan.. hehehe..

kt butik pe ntah..

hehehe..

kt Vincci..

nak jugak..

hehehe..

iklan kasut ke kamera ke mafela? hehehe..

No comments: