Google+ Followers

Monday, March 2, 2009

g kendurii!!!

hari sabtu ari tu Kak As ajak aku temankan die g kenduri umah kenalan die kat Nibong Tebal, Penang.. pastu katenye pas kenduri nak g mandi manda kt Bukit Hijau.. since ari tu aku memang xde pape plan so aku pn on je la.. leh la jalan2 skali.. lagipun aku ni memang pantang di ajak.. hehehehe.. kitorang g 5 orang.. amik mase perjalanan lebih kurang 4 jam sebab tempat tu kitorang xpenah pegi lagi.. huhu..

smpai kat sane dalam pkul 4 lebih.. lepas makan biase la kalo ppuan ni mesti nak tengok n bergambar ngan pengantin.. cantik n meletop pengantinnye.. majlis n pelamin pn dh konsep dalam taman lagi plus ngan bunga2 hidup.. kelass.. huhu..

time duk borak dlam umah tetiba je ujan turun.. ujan xde la lebat sgt tapi angin kuat smpai terbang 2 khemah kenduri atas bumbung umah.. bayangkan betapa kuat angin yang bertiup tu.. so, plan utk mandi kt Bukit Hijau tu terpaksa la cancel.. tapi dari awal lg diorang dh de backup plan iaitu g jalan2 kt Jaya Jusco Seberang Perai.. nak karaoke tapi malangnye tmpat karaoke blom bukak lg.. so, kitorng g makan je kat Pizza Hut tu mengisi perut yang dh lapar balik..

**wish ade duit time tu sebab de sale kt Padini 50%, Jefferson plak de baju baru.. mati laaa..**

aizat n sheila..

Kak As n aku..

ngan pengantin n mak pengantin..

nak amik berkat pengantin katenye.. hehehe..

sembang pe ni?

sheila, aizat n hanim..

makan kt Pizza.. laparr.. huhu..

No comments: