Google+ Followers

Tuesday, March 31, 2009

Ekspo Konvo

walopon asaimen berderet nk kne siapkan tapi semalam sempat gak g ekspo konvo.. pada hal memang tak rancang nak pegi pn sebab nak siapkan asaimen je kat bilik.. tapi dah kawan aku yang 2 orang tu(bick n ila) cakap sem ni dah sem last diorang kat sini jadi aku pn ikot je la.. lagi plak semalam merupakan malam last ekspo konvo uum untuk sem ni.. kawan punya pasal aku tak kesah.. kitorang pn memang dah lame tak kuar skali.. tak cam sem2 awal dulu..

kalo namenye ekspo konvo ni tiap2 sem pn hamir same je yang ade.. gerai2 makan, n barang2 seperti bunga2 n teddy bear (haruslah ade), kasut, baju2 ppuan, n cam2 lagi lah tak larat plak aku nk sebut.. yang paling tak tahan si ila nak main permainan kt fun fair tuh.. awalnye nk naik ferrys wheel tu tp dah rmai yang beratur tu kitorang decide naik buaian yg pusing yg ala2 kat genting tuh.. kalo naik yg kt genting tu best tp naik yang nih leh jadi pening plak.. elok sgt la ngan tgh2 pening pale ngan asaimen makin bertambah pening pale aku.. hukhuk..

pas tu kitorang g makan2 plak.. pas tu pusing2 lagi tgk2 barang.. dh syok2 pusing2 tu xsedar jam dh hampir kul 1.30.. matila idupp.. then, balik n aku pn selamat la pengsan atas katil aku.. zZzZzZz.. (matila asaimen xsiap lgi nih!!!)

ila, fifah, bick n aku..


aku sebenarnye temankan ila je tau.. hehehe..

amik ko dh pening..

haa, tgn die pjg so sume leh masuk frame..

rmai skall weh.. hehehe..

sekor ayam madu.. peerrgghh!!

makan2.. c botak tu namenye ariex..

bick, tau la lapar jgn la geget tulang tu..

haa, die ni kalo makan xigt org dh..

dh kenyang ke weh?

yea, ice cream time plak..

ni bukan pose je, tapi beli ok..

hehehe..

ngan bick.. hehehe..

No comments: