Google+ Followers

Tuesday, March 31, 2009

Ekspo Konvo

walopon asaimen berderet nk kne siapkan tapi semalam sempat gak g ekspo konvo.. pada hal memang tak rancang nak pegi pn sebab nak siapkan asaimen je kat bilik.. tapi dah kawan aku yang 2 orang tu(bick n ila) cakap sem ni dah sem last diorang kat sini jadi aku pn ikot je la.. lagi plak semalam merupakan malam last ekspo konvo uum untuk sem ni.. kawan punya pasal aku tak kesah.. kitorang pn memang dah lame tak kuar skali.. tak cam sem2 awal dulu..

kalo namenye ekspo konvo ni tiap2 sem pn hamir same je yang ade.. gerai2 makan, n barang2 seperti bunga2 n teddy bear (haruslah ade), kasut, baju2 ppuan, n cam2 lagi lah tak larat plak aku nk sebut.. yang paling tak tahan si ila nak main permainan kt fun fair tuh.. awalnye nk naik ferrys wheel tu tp dah rmai yang beratur tu kitorang decide naik buaian yg pusing yg ala2 kat genting tuh.. kalo naik yg kt genting tu best tp naik yang nih leh jadi pening plak.. elok sgt la ngan tgh2 pening pale ngan asaimen makin bertambah pening pale aku.. hukhuk..

pas tu kitorang g makan2 plak.. pas tu pusing2 lagi tgk2 barang.. dh syok2 pusing2 tu xsedar jam dh hampir kul 1.30.. matila idupp.. then, balik n aku pn selamat la pengsan atas katil aku.. zZzZzZz.. (matila asaimen xsiap lgi nih!!!)

ila, fifah, bick n aku..


aku sebenarnye temankan ila je tau.. hehehe..

amik ko dh pening..

haa, tgn die pjg so sume leh masuk frame..

rmai skall weh.. hehehe..

sekor ayam madu.. peerrgghh!!

makan2.. c botak tu namenye ariex..

bick, tau la lapar jgn la geget tulang tu..

haa, die ni kalo makan xigt org dh..

dh kenyang ke weh?

yea, ice cream time plak..

ni bukan pose je, tapi beli ok..

hehehe..

ngan bick.. hehehe..

Tuesday, March 24, 2009

cite senja..

semalam aku kne sound ngan sofi, nape aku tak update blog.. hahaha.. tak de mood n idea arrr.. petang semalam mase lepak2 kat balkoni sebelah ngan bilik aku tu aku snap la pic waktu senja.. cantek sungguh ciptaan Allah..

**mood skang ni xsabar nak g main boling hujung minggu ni.. jgn marah kalo aku cite pasal boling lg (ade aku kesah ke?)**





nak jugak.. hehehe..

Tuesday, March 10, 2009

Hutan Lipur Bukit Hijau.

dah bosan asik dengar citer boling je kn? haaa, kali ni tak de citer boling.. ni citer g bermandi manda kat Hutan Lipur Bukit Hijau yang terletak di Baling plak.. perjalanan yang mengambil masa lebih kurang 2 jam kami tempuhi dengan penuh kesabaran dan ke excitedan (mati la ayat melampau).. hehehe.. kitorng sampai kat sane lebih kurang kul1 tgh ari dan menghabiskan masa mandi manda kat situ lebih kurang 3 jam.. ramai pengunjung terutamanya family yang datang untuk menghabiskan masa cuti bersama.. tak lupa juga pasangan2 yang bercintan cintun yang nak jugak menghabiskan masa mandi bersama (ade aku kesah?)..

dah agak2 badan dah jadi kecut sebab berendam tu kitorng ke Jusco Seberang Perai plak sebab nak shopping menghabiskan duit plak katenye.. katenye la bukan aku kate tau (sekali lg ade aku kesah?).. so, bertambah la barang dalam keta tu ngan 3 pasang Vincci (harusla kot) sepasang dress n etc.. pas dah agak2 tak jmpe lagi barang yg dikehendaki, dalam perjalanan balik kitorng singgah plak kt Central Square, Sungai Petani.. bertambah la berat keta tu ngan 3 pasang dress n sepasang spec.. huhu..

pastu singgah plak kt Tesco sebab sume dah kebulur nak makan.. terpaksa la keta kitorng menampung lagi berat 5 pinggan nasi.. (sape yg makan 2 pinggan?) hehehe.. pada awalnye kitorang plan nak singgah Alor Star sebab nak main boling (boling lagi?).. tapi sume dah tak larat n terus je balik kampus.. huhuhu..

posing ngan spec..

aiyo, nak jugak..

dah smpai..

xsabar dah ni..





peace!!

peace gak!!


xsejuk ke?

basahkan lin..

mawi n ekin pn xpenah posing cmni dlm air tau..


sejukkk!!


hehehe..



cantek ke kaki korang tu?

hehehe..

nak jugak..

de plak yg enterfrem..

ewah2..

hehehe..

amboi..

soo sweetttt!!

weh, patah kayu tu kang..

hehehe..

aku lagi..

aku lagi lagi..

die pn nak jugak..

main2 air plak..

alamak, kantoi..

cewah.. hehehe..




ni utk hero remaja tau.. hehehe..

hehehe..

sooo swweetttt!!

3 putri sedang mandi.. 3 ke? hehehe..






adik comel yg kesejukkan..

kak as pn kesejukkan ke?


ni pn utk hero remaja gak.. hehehe..



ewah2 posing..

licin nih..

hohoho..


buncittt!! bukan aku tp yg baju oren tuh.. hehehe..

nak naik dah..

fuyyoo!!

nak balik amik pic dulu..






model jbtn perhutanan kedah sesi 09/10.. hehehe..

kami di Hutan Lipur Bukit Hijau..





posing xabis2..

model Jusco Seberang Perai..

ni model tambahan.. hehehe..

kt butik pe ntah..

hehehe..

kt Vincci..

nak jugak..

hehehe..

iklan kasut ke kamera ke mafela? hehehe..