Google+ Followers

Thursday, February 26, 2009

mase aku form 6 dulu.. huhu..

malam tadi time bosan2 duk dalam bilik sambil main2 laptop aku, aku terpandang satu folder gambar dalam picture mymoryku.. folder ni aku letak name "myForm6".. walopn dah banyak kali bukak folder yang menyimpan sume gambar aku tapi aku rasekan folder ni dah lame aku xbuka.. terlepas pandang ke? huhuhu..

so, terimbau kembali lah kenangan2 semase di sekolah form 6 dulu.. form 6 aku bersekolah di Sek. Men. Keb. Padang Midin, K.Trg.. form 1 smpai form 5 aku sekolah lain.. hehehe.. selepas je abis spm memang aku teruja nak masuk form 6.. tak tau kenapa.. mungkin sebab mase aku mula2 masuk form1 dulu aku cukup suka ngan uniform students form 6 ni.. sume putih n rase senior sangat.. hehehe..

banyak kenangan manis mase form 6 dulu.. sume aku enjoy tak kira la time lower 6 n upper 6.. yang xbleh lupa bila kne marah ngan cikgu disiplin pasal tak g semayang zohor kat surau.. bukan aku sorang je yg kne tapi sume student form6 lelaki.. so, tak de la malu sangat.. hehehehe.. bila tengok balik sume gambar2 leh tergelak sorang2 plak.. hehehe..


budak2 class aku.. ni upper6..

ni ajk persatuan form6..

ni plak ajk Damar(majalah sekolah)..

jamuan picnic pas stpm..

ni time hari pe ntah, lupe arr.. hehehe..

ni mase lower6..

time kursus motivasi pe ntah..

sebelum aktiviti panjat bukit..

ni ler aku time muda2 dlu.. hehehe..

penat.. hahahah..

sape ni? hehehe..

kwn bek aku, tamimi n syed..

No comments: