Google+ Followers

Sunday, February 8, 2009

Giordano lagi!!

petang semalam aku, taqi, lin n kak as kuar.. kitorng g main boling lagi kt Sky Bowl, Star Parade.. oleh sebab ari tu aku n taqi beli baju Giordano yang same, so kitorng decide nk pkai baju yang same.. yang penting banyak la mata yang memandang dan jugak menjeling kat kitorng.. motif?? hehehe..

habis je main boling, kitorng makan kt McD City Plaza sebab lepas tu kitorng nk g Giordano plak.. bukan pe sebab si Lin tu pn nak beli jugak baju yang sme cam kitorng.. tapi sayang tak de rezeki sebab baju patent print yang same ngan kitorang dh abis cme tinggal sehelai je tu pn saiz M yang gabak besar..

kemudian kitorng berkenan ngan 1 lagi patent print n decide nk beli yang same untuk 3 orng..
nak dijadikan cerita, saiz XS pulak xde.. kate salesboy tu plak kalo nk jugak kitorng bleh tempah baju ngan saiz yg kitorng nak tu.. abis sume branch Giordano kat Malaysia ni salaesboy tu tanye sebab nk request baju yang kitorng nk tu.. Queensbay, Mid Valley etc.. kecoh betol kitorng ni kn? hehehehe.. thanx bnyak2 kt salesboys n salesgirl Giordano City Plaza yang sanggup melayan kerenah kitorng ni..









No comments: