Google+ Followers

Saturday, February 21, 2009

boling lagii!!!

bleh x nak citer pasal boling lagi? hehehe.. bukan pe, petang tadi aku kuar ngan Lin n Kak As.. tujuan sebenarnya pasal nak temankan Kak As g tengok keta.. tapi sementara nak menunggu mase nak g jmpe ejen keta tu kitorng g la main boling dulu kat Sky Bowl, Star Parade.. juz 1 game je.. walopn ari ni ari sabtu tp lane kt cni tak ramai orang sangat.. mungkin pasal lane die tak berapa best kot.. yela, mane tak nye pin kat lane kitorng belom baling asik jatuh je.. kalo tak jatuh pn pin tu tak kuar2.. pastu bleh plak Lin cakap time turn aku je pin tu tak nk kuar.. kuang jaqq!! hehehehe.. Kak As, arap2 jadi ler MyVi SE tu ek? hehehe..

aku yg semakin ensem.. harus laaa.. hehehe..

lin ckp amik pic pasal ni 1st baling tinggal 1 pin.. pape je lah..

posing jap..

xsempat posing ko dh snap..

posing ngan Kak As plak..

harus la posing ngan Lin plak..

weh, nk peluk2 ke nak main boling?

can u see my new hair cut? no comment pls..

kami lerr..

nak lagi..

1 comment:

zua the great said...

kalu slalu sangat citer pasal boling nih..sure pndai kaki boling ni kan..kalu kaki boling..sure terer main boling....