Google+ Followers

Thursday, February 26, 2009

mase aku form 6 dulu.. huhu..

malam tadi time bosan2 duk dalam bilik sambil main2 laptop aku, aku terpandang satu folder gambar dalam picture mymoryku.. folder ni aku letak name "myForm6".. walopn dah banyak kali bukak folder yang menyimpan sume gambar aku tapi aku rasekan folder ni dah lame aku xbuka.. terlepas pandang ke? huhuhu..

so, terimbau kembali lah kenangan2 semase di sekolah form 6 dulu.. form 6 aku bersekolah di Sek. Men. Keb. Padang Midin, K.Trg.. form 1 smpai form 5 aku sekolah lain.. hehehe.. selepas je abis spm memang aku teruja nak masuk form 6.. tak tau kenapa.. mungkin sebab mase aku mula2 masuk form1 dulu aku cukup suka ngan uniform students form 6 ni.. sume putih n rase senior sangat.. hehehe..

banyak kenangan manis mase form 6 dulu.. sume aku enjoy tak kira la time lower 6 n upper 6.. yang xbleh lupa bila kne marah ngan cikgu disiplin pasal tak g semayang zohor kat surau.. bukan aku sorang je yg kne tapi sume student form6 lelaki.. so, tak de la malu sangat.. hehehehe.. bila tengok balik sume gambar2 leh tergelak sorang2 plak.. hehehe..


budak2 class aku.. ni upper6..

ni ajk persatuan form6..

ni plak ajk Damar(majalah sekolah)..

jamuan picnic pas stpm..

ni time hari pe ntah, lupe arr.. hehehe..

ni mase lower6..

time kursus motivasi pe ntah..

sebelum aktiviti panjat bukit..

ni ler aku time muda2 dlu.. hehehe..

penat.. hahahah..

sape ni? hehehe..

kwn bek aku, tamimi n syed..

Tuesday, February 24, 2009

citer bosan!!!

bosan arrr..
adus, bosannyerrr..
weh, bosan dowh..
arrgghhhhh!!!! bosannnn!!!!

Saturday, February 21, 2009

boling lagii!!!

bleh x nak citer pasal boling lagi? hehehe.. bukan pe, petang tadi aku kuar ngan Lin n Kak As.. tujuan sebenarnya pasal nak temankan Kak As g tengok keta.. tapi sementara nak menunggu mase nak g jmpe ejen keta tu kitorng g la main boling dulu kat Sky Bowl, Star Parade.. juz 1 game je.. walopn ari ni ari sabtu tp lane kt cni tak ramai orang sangat.. mungkin pasal lane die tak berapa best kot.. yela, mane tak nye pin kat lane kitorng belom baling asik jatuh je.. kalo tak jatuh pn pin tu tak kuar2.. pastu bleh plak Lin cakap time turn aku je pin tu tak nk kuar.. kuang jaqq!! hehehehe.. Kak As, arap2 jadi ler MyVi SE tu ek? hehehe..

aku yg semakin ensem.. harus laaa.. hehehe..

lin ckp amik pic pasal ni 1st baling tinggal 1 pin.. pape je lah..

posing jap..

xsempat posing ko dh snap..

posing ngan Kak As plak..

harus la posing ngan Lin plak..

weh, nk peluk2 ke nak main boling?

can u see my new hair cut? no comment pls..

kami lerr..

nak lagi..

ape benda ek?

erm, xde pe sangat nk citer.. ni mase tgh boring2 dalam kelas Project Management, cik mala kawan aku yg kecoh sorng tu nk amik gambar.. so, haruslah tak menolak utk berposing.. hehehe..

peace!!

man, mala n aku..

peace lg.. x lenguh ke jari ko tu?

Tuesday, February 17, 2009

Jubli Perak UUM..

malam tadi aku g stadium UUM sebab nk tengok majlis sambutan Jubli Perak UUM.. walopn beberapa jam sebelum majlis bermula hujan telah turun tapi gigih je g sebab bukan selalu pn berpeluang camni.. lagipun si Rangga n si Lin tu awal2 dah bgtau aku kena g.. majlis dimulakan dengan perarakan kontinjen2 jabatan n DPP..

majlis sambutan diserikan dengan persembahan kebudayaan, nyanyian, n pentomin.. dan juga semestinya acara yang ditunggu2 iaitu persembahan bunga api.. huhu..
Selamat Menyambut Perayaan Jubli Perak UUM..

kontinjen palapes n suksis polis..

DPP mane ntah ni.. smart bergaya temanya..

DPP Tradewinds..

DPP TM.. ade maskot lg tu..

DPP Proton..

DPP SME Bank..

DPP Bank Rakyat.. menang kategori DPP..

DPP Maybank.. international students..





Palapes Navy.. putih n smart..

ko kt mane Lin?

aku semakin tembam.. betolkah? hukhuk..

persembahan kebudayaan, Bidasari..





Rangga, Lin n Aku..

Rangga, Are n Lin..


persembahan bunga api..



cantik..



fuyoo..