Google+ Followers

Friday, January 16, 2009

seb baik tak boring..

malam tadi aku bosan, so aku ajak abg aku kuar lepak kat kopitiam sambil on9.. hajatnye nak on9 friendster sebab kat dalam kampus ni friendster di block.. cam hanjz je.. tapi tenet kt kopitiam tu plak slow nak mamp.. huhuhu..

since semalam aku memang tak plan pape untuk hari ni.. aku ingatkan hari ni aku akan terperuk dalam bilik n bosan tapi rupa2nya tak.. ari ni aku bangun awal kalo nak dikira untuk hujung minggu cmni.. pas aku habis basuh baju, kemas bilik (rajinnye hehehe) n tengah2 duk pikir nak wat ape tetibe je kawan aku call ajak kuar ke Alor Star.. aku pn pe lagi on je la..

1st, g main boling kt Pacific sebab dah agak lame gak tak main boling.. naseb baik time sampai tu tak ramai orang lagi.. juz main 2 game je.. pastu, kitorg ke Masjid Zahir plak untuk semayang Jumaat.. pas semayang kitorang ke Tesco Mergong plak sebab kawan aku tuh nak membeli belah katenye.. memang membeli belah betol kawan aku tuh smpai penuh troli mengalahkan chinese yang nak sambut raye cine.. hehehe..

kitorang lunch kat Noodle Station.. both of us makan curry mee yang sedap sangat tuh.. sedap sebab mee die special tak macam mee yang biase tuh.. lepas lunch, shopping.. pas shopping, beli donut Big Apple.. pas tu, balik.. hehehe..

kat Roti Bakar Kopitiam, Changlun mlm td..

boling n baling..

iced tea+peach.. so refreshing..

iced chocolate.. so chocolaty..

curry mee.. so tasty..

yea, my feveret dowh..

yummy..

No comments: