Google+ Followers

Wednesday, January 7, 2009

new year, new things..

sebenarnye dari 1st jan lagi aku nak post pasal new things 4 this new year ni.. tapi asik blur je tak de idea.. biase ar kne plak ngan kelas yang baru start ni.. so, bnda2 baru ni bukan la sume benda yang aku beli tapi ade jugak gifted oleh kawan2 aku..

sebelum abis cuti ari tu aku de stay lepak ngan kawan aku kt Dungun tuh.. after few days kitorang ke KL plak merayap kat sane sebelum aku balik kampus.. kena plak ngan sale merata2 time tuh.. year end sale la, clearence stock sale la, macam2 name sale lagi la.. yang pasti time tuh memang sume orang duk gile shopping.. time kt KL tuh juz sempat ke Pavilion n Ikea je.. lagipun aku juz 1 malam je kt sane..

malam new year plak aku juz terperuk dalam bilik je.. rumet aku g celebrate kt Penang.. abg aku yg sorg tuh plak temankan kawannye jmpe some1.. sebab nk apologize katenye die ajak la aku g penang on 2nd day tuh 4 a nite.. huhuhu.. best banget deh..


Nic by Nicole, Alor Star Mall..

SEED, Padini Concept Store, Queensbay..

Blue Sweater French Connection, The Tangs, Pavilion..

cap ni beli kt tepi Mydin Mall, KT je..

gelang stainless steel bermotif etnik Sarawak..

loket rantai silinder wit tribal motif..

sepasang kaftling..

gelang from sabah, gifted by my best fren aka rumet..

Padini slack..

selimut baru, Ikea.. hehehe..

wallet ni beli kt pasar malam je kt Tmn Shahbandar, KT..

The Love Candle from KENZO..

Starbucks tumbler, Starbucks Mesra Mall..

Tuna Sandwich wit Hazelnut White Coffee, Old Town Kopitiam, Queensbay..

Pasembor kat Padang Kota, Penang..

breakfast kat hotel.. wedges dh abis.. waaaaaa..

Nasi Kukus Paka, perrgghhh.. feveret dowh..

Snack Plate jerrr..

Prosperity Meal.. Perrgghh..

Big Apple, my new feveret donut..

nak ke? hehehe..

feveret, Duren Duren (durian).. perrgghh..

shopping kt IKEA..

penat dowh..

1 comment:

gda said...

wa da lm gile x usha rie py blog..
nway still nice..
hahahaa
urm na brg dr sabah gak ley??
hahhaahah
buekkk