Google+ Followers

Monday, January 19, 2009

hari ini dan semalam dan malam sebelumnya..

haaa amik ko 3 ari post skali gus.. hehehe.. di mulakan malam sebelumnye, coz ari ahad(18hb) cuti bg kedah so malam tu aku g tengok mid nite movie kat Jitra.. kitorg tengok citer tropic thunder.. sementara tunggu movie start kitorg g lepak kt Uncle John Kopitiam sambil on9.. abis tengok movie g pusing2 bandar Alor Star plak smpai lebih kurang kul3.30 am.. hehe..

semalam plak takde pe sangat yang menarik.. tapi best sebab de kawan aku sorang tuh, Bick belanja aku makan char koay teow kat kafe kolej TNB.. mekasih Bick.. pastu si Bell nk g tengok kuda kat kandang kuda tuh.. tak lame pn duk situ sebab bau busuk kuda n taik kuda tuh.. huhuhu..

ari ni plak awal2 pagi aku de class tutorial Computer Aided Drafting.. syukur ari ni aku tak terlepas kelas tutorial untuk minggu ni.. maklum la terlewat bangun pagi.. (malu je).. hehehe..
petang plak seperti dah plan tengah ari tadi g swim kat pool ngan Rangga.. ramai siot student kt pool ari ni.. tapi yang Melayu juz 2 3 orang je.. huhuhu..

otw balik, nk g apartment jap..

xnk, xnk last2 posing gak..

nak balik dah..

pas swim, cam berseri kan? hikhik..

ooppss, nmpk peyutku..

ramai laaa..



modul baru yg wajib kne beli.. adusss..

modul sem pas, pemberian CT..

ni baru basic dowh..

Juan Pablo n Prince..

busuk arrrhhhh!!

Tropic Thunder..

Nasi Lemak Rendang Uncle John, sedapp.. perrgghh!!

Padini n SEED.. hehehehe..

No comments: