Google+ Followers

Saturday, December 20, 2008

boh sannn!!! ley park!!!!!

so, cuti de seminggu je lagi.. minggu depan sampai la aku di bumi sintok tu.. result exam pn dah kuar.. happy tol aku.. happy bukan pasal dapat DL pn tapi sume paper aku lulus termasuk la satu paper yg pecah pale tuh.. walopn pointer aku jatuh tapi aku lega yang teramat.. pas aku check result smalam trus aku sms kawan bek aku tuh n CT bgtau aku lulus paper tuh.. hahahahaha..

untuk menghabiskan sisa cuti aku ni aku lepak kt umah kawan aku kt Dungun utk beberapa hari.. then kitorang akn ke KL plak jalan2 kat sane.. dari KL nnti aku akan terus balik ke kampus.. so, since dah masuk 2 ari aku kt cni n semalam ta
k g mane2 pn, ari ni kitorng datang la ke Mesra Mall yang baru di buka ni.. Ok gak la mall ni dah namenye Petronas yg punye kan? ade la butik2 branded gak kt cni..

sbb dah xde pe nk wat kitorng lepak la kt Starbucks ni sambil melayan tenet kt cni.. maunye berjam2 lepak kt cni nnti.. hahaha..




10 years in Malaysia.. huhu..

1 comment:

singAsong said...

selamat belajar kembali..