Google+ Followers

Saturday, December 27, 2008

aku di sini lagi..

kat mane lagi kalo x kat bumi Sintok ni.. aku sampai sini pagi 26hb, bertolak dari Puduraya kul12 malam.. penat gler pas mengemas bilik sorang2.. si rumet aku tu memang tak tau nk datang awal.. dah la kne angkat kotak2 die dari pantri.. seb baik kawan baek punye pasal.. huhu..

so, esok aku dah start kelas.. yang penting kelas awal gler pukul 8 pagi.. mati laaaa.. yang paling penting jugak aku kne add 1 subjek pasal jam kredit aku baru 18.. aku kne cukupkan 21.. kalo tak, tak nak cakap la.. (takot nnti betol2 jadi plak) hehehe.. ni je la kot utk kali ni.. 4 the next post aku akan citekan sket aktiviti aku sebelum menghabiskan cuti n balik ke kampus ni.. kepada kawan2, selamat belajar balik.. hahahaha.. adios!!

No comments: