Google+ Followers

Tuesday, December 9, 2008

adus.. bosan weh!!!

sebelum tu nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada sume kawan2.. banyak ke dapat daging korban.. jangan nnti ade yang pening pasal bnyak sangat makan daging korban sudah.. hahaha..

so, ari ni ari raya yang kedua.. cuti pn de dalam 2 minggu lebih lagi.. huhu.. terasa macam dah boring dah cuti ni.. nak je cepat2 balik kampus.. (sofi, jangan marah ye?).. hehehe.. tapi tu la nasib baik ade sofi.. lau tak memang aku jadi duk terperuk je la kt umah aku tuh.. tgk tv, mkn, tdo bnda tu je la duk rotate seharian.. di tambah pulak musim hujan skang.. memang musim hujan, sejuk ni best tido tapi kalo dah asik tido je mau jadi migrain otak aku ni.. huhu..

so, memang tak de tempat lain umah sofi ni je la aku lepak.. leh gak on9 free.. hehehe.. (thanx sofi bg menumpang on9).. tapi since ari ni tak hujan walopn kt langit tu cam berat je awan mendung musim monsoon ni aku kuar la gak g makan kt mydin mall tuh.. leh cuci mata skali.. hehehe.. pas tu g merayap kt masjid kristal.. mati la aku ngan pkai shortnye g masjid.. tapi bukan masuk pn.. saje amik angin katenye.. hehehe..

nak wat pe la lg nih? aduss laaaa..

dekat Lookout masjid Kristal..

sg. Trg n jambatan Sultan Mahmud dari lookout..



aku laaa.. xkenal ke?

No comments: