Google+ Followers

Saturday, December 27, 2008

aku di sini lagi..

kat mane lagi kalo x kat bumi Sintok ni.. aku sampai sini pagi 26hb, bertolak dari Puduraya kul12 malam.. penat gler pas mengemas bilik sorang2.. si rumet aku tu memang tak tau nk datang awal.. dah la kne angkat kotak2 die dari pantri.. seb baik kawan baek punye pasal.. huhu..

so, esok aku dah start kelas.. yang penting kelas awal gler pukul 8 pagi.. mati laaaa.. yang paling penting jugak aku kne add 1 subjek pasal jam kredit aku baru 18.. aku kne cukupkan 21.. kalo tak, tak nak cakap la.. (takot nnti betol2 jadi plak) hehehe.. ni je la kot utk kali ni.. 4 the next post aku akan citekan sket aktiviti aku sebelum menghabiskan cuti n balik ke kampus ni.. kepada kawan2, selamat belajar balik.. hahahaha.. adios!!

Saturday, December 20, 2008

boh sannn!!! ley park!!!!!

so, cuti de seminggu je lagi.. minggu depan sampai la aku di bumi sintok tu.. result exam pn dah kuar.. happy tol aku.. happy bukan pasal dapat DL pn tapi sume paper aku lulus termasuk la satu paper yg pecah pale tuh.. walopn pointer aku jatuh tapi aku lega yang teramat.. pas aku check result smalam trus aku sms kawan bek aku tuh n CT bgtau aku lulus paper tuh.. hahahahaha..

untuk menghabiskan sisa cuti aku ni aku lepak kt umah kawan aku kt Dungun utk beberapa hari.. then kitorang akn ke KL plak jalan2 kat sane.. dari KL nnti aku akan terus balik ke kampus.. so, since dah masuk 2 ari aku kt cni n semalam ta
k g mane2 pn, ari ni kitorng datang la ke Mesra Mall yang baru di buka ni.. Ok gak la mall ni dah namenye Petronas yg punye kan? ade la butik2 branded gak kt cni..

sbb dah xde pe nk wat kitorng lepak la kt Starbucks ni sambil melayan tenet kt cni.. maunye berjam2 lepak kt cni nnti.. hahaha..




10 years in Malaysia.. huhu..

Tuesday, December 9, 2008

adus.. bosan weh!!!

sebelum tu nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada sume kawan2.. banyak ke dapat daging korban.. jangan nnti ade yang pening pasal bnyak sangat makan daging korban sudah.. hahaha..

so, ari ni ari raya yang kedua.. cuti pn de dalam 2 minggu lebih lagi.. huhu.. terasa macam dah boring dah cuti ni.. nak je cepat2 balik kampus.. (sofi, jangan marah ye?).. hehehe.. tapi tu la nasib baik ade sofi.. lau tak memang aku jadi duk terperuk je la kt umah aku tuh.. tgk tv, mkn, tdo bnda tu je la duk rotate seharian.. di tambah pulak musim hujan skang.. memang musim hujan, sejuk ni best tido tapi kalo dah asik tido je mau jadi migrain otak aku ni.. huhu..

so, memang tak de tempat lain umah sofi ni je la aku lepak.. leh gak on9 free.. hehehe.. (thanx sofi bg menumpang on9).. tapi since ari ni tak hujan walopn kt langit tu cam berat je awan mendung musim monsoon ni aku kuar la gak g makan kt mydin mall tuh.. leh cuci mata skali.. hehehe.. pas tu g merayap kt masjid kristal.. mati la aku ngan pkai shortnye g masjid.. tapi bukan masuk pn.. saje amik angin katenye.. hehehe..

nak wat pe la lg nih? aduss laaaa..

dekat Lookout masjid Kristal..

sg. Trg n jambatan Sultan Mahmud dari lookout..



aku laaa.. xkenal ke?