Google+ Followers

Sunday, November 16, 2008

Quantum of Solace.. besstttt banget..

haaaaa, akhirnye semalam tercapai jugak la hajat aku nk tengok cer ni.. walopn cer ni dah release dah seminggu lebih dah tapi baru semalam de peluang nak tengok.. aku tengok cer ni ngan Joe.. walopn die berkeras nak tengok kat alor star tp aku lagi berkeras nak tengok kt Jitra Mall.. akhirnye aku yang menang.. bukan pe, panggung kat City Plaza tu tak best, skrin pn kecik tak berbaloi bayar 10 hengget.. huhu.. panggung kat JM ni plak baru, seat ok, skrin lebih besar n air cond yang sejuk giler nak beku.. kalo nak tengok movie kat cni memang wajib bawak sweater..

so, cer ni memang best ar sebab banyak aksi.. name pn James Bond kan?.. hero die tetap yang sebelum ni (Casino Royale) iaitu Daniel Craig.. bond girl plak yang baru iaitu Olga Kurylenko sebagai Camillie.. cantek banget deh..

cer ni punye website pn best.. nak tau klik cni, http://www.007.com/


No comments: