Google+ Followers

Sunday, November 9, 2008

penat tp gigih..

cer nye pas on9 petang tadi, aku gi maen tenis ngan Zul.. dah dari semalam dah janji nak men tenis ngan die.. so, balik dari pkp trus la aku siap2 n gerak ke court tenis tuh.. dah lame gak la tak maen tenis agak2 dalam sebulan lebih dah.. merasa la petang tadi 1st time maen tenis ngan si Zul nih..

balik dari tenis tgh2 jalan kaki tuh aku sms si Rangga plak nak ajak gi makan kat DPP Petronas malam ni pasal dah lame tak makan chicken grill kt situ.. (mengidam lagi ke?) hehehe.. tapi lom sempat aku smpai kat bilik aku sms balik Rangga n cancelkan plan tadi sebab kaki aku rase cam lenguh semacam je.. yela, mane tak lenguhnye jalan kaki dari bilik ke court tenis tuh amik mase dalam 20minit.. dah la penat maen tenis lagi..

jadi, malam ni kitorg macam biasa la on9 lagi.. walopn pas mandi tadi rase ngantok sangat tapi gigih je datang on9.. biase la dh namenye orang giler internet.. hehehe.. n macam biase gak kalo on9 ni Rangga mesti g beli burger kt kafe dpp Tradewinds.. aku yang tadi dalam kelaparan pn beli gak 1 burger ayam.. hajat nak makan hot dog tapi dah abis plak.. kempunan aku.. waaaaaaaaa..

aku sama Rangga..

burger ayam utk aku, burger daging utk Rangga.. fries, share laa..



mmmm, sedap.. perrgghh!

No comments: