Google+ Followers

Tuesday, November 25, 2008

merdekaaaa+cam sial+kelakar sangat.. hahaha..

ok satu persatu ok? 1st, yeeehhaaaaa.. exam dah abis.. bestnye.. so, pada pukul 5.10minit petang tadi aku sebaik melangkah keluar ngan kaki kanan dewan exam dengan rasminya start cuti.. erm, planning untuk cuti nanti banyak tapi tak tau la menjadi ke tak.. just wait n see je.. skang kat uum pn dah hampir sunyi sebab dah ramai student yang dah abis paper.. esok(26hb) adalah hari last n penutup exam untuk semester ni..

2nd, pasal cam sial n kelakar sangat tuh.. ape yang sial n pe yang kelakar? ok, cer nye petang tadi pas aku balik exam aku lepak2 dlm bilik dapat sms dari sofi yang suh aku on9 n urgent.. cuak gak ape yang urgentnye.. rupa2nya pasal ade makhluk yang entah datang dari planet mane ntah yang mulut busuk cam bangkai, ati cam lahanat tetibe komen kt aku nye cbox menyamar jadi kawan aku sofi.. kalo nk tau bace la kt cbox aku tuh.. pastu plak die komen pasal bnda2 yang mengarut.. mengucap panjang smbil tergelak aku bace komen2 makhluk tak bernama tu( layak ke bg name?)

aku just tertanye2 la ape motif makhluk keji cm tu buat fitnah tak pasal2 kat aku? die kate ade video tu, then tunjukkanla provenye.. cm tu gak ngan gambar2 yg didakwa tu.. mane? mane? aku nk tengok kalo betol gambar tu gambar aku.. aku rase makhluk keji tu sebenarnya memang syok kat aku tapi aku ade tak layan kot.. hahahahaha.. dah la tu plak nak menipu tapi tak pandai(tak sekolah kot ataupun makhluk tu BODOH).. 1 komen die cakap die ppuan, dlm komen yg lain plak die kate die tu gay.. memang sah makhluk tu gay yang kemaruk nak kat aku tapi aku tak layan.. (motif nak layan?) tapi sebenarnya aku dah suspek orang tu sape.. cume aku takde bukti je.. tak pe la ari ni ari ko, lambat laun ko terima la balasannye.. tak di dunia, di akhirat di jamin..

kepada makhluk yang keji tu, lepas ko bace sume ni aku harap ko bertaubat nasuha la jangan nak menfitnah aku tanpa bukti.. aku takkan ampunkan dosa ko kat aku smpai akhirat.. kalo ko tu jantan malu la ko tu pengecut.. memalukan kaum je.. berani datang bersemuka ngan aku ape yang ko tak puas ati sangat ngan aku.. memang ko makhluk yang KEJI..

thanx sofi coz inform yie n concern pasal ni..

3 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mangda said...

congrate coz da medeka!!!
tp nape ni marah meluap2..
saba ek rie..
nway ahahaha

Unlucky Boy said...

kesian kat ko...sabar ek...
so semua ni angkara sofi la....