Google+ Followers

Thursday, November 27, 2008

menunggu depart time..

so skang duk lepak kat bilik Rangga di apartment Maybank sementara menunggu bas malam ni.. saje je datang lepak sini sebab kat kolej aku sume dak dah balik.. tapi takde la sunyi sebab budak2 yang terlibat ngan communication/foundation dah start masuk ke blok.. as dari semalam aku tak tido sebab duk kemas2 barang n masukkan dalam kotak pastu simpan kat pantri.. malam tadi plak duk borak2 ngan someone tu smpai pagi.. then sambung kemas barang yang tak siap lagi wat malam tadi..

dalam kul2 lebih tadi plak sempat g changlun jap beli barang sket..

di apartment..

C-mart, changlun..

aku di depan c-mart..

aku lagikk..

sape lg kalo bukan Rangga..

saje snap kt kolej tradewinds td..

erm, date malam td kt Uncle John.. hehe..

No comments: