Google+ Followers

Monday, November 17, 2008

McD awal pagi, tenis lewat petang..

balik dari on9 malam tadi dalam lebih kurang pukul 4 ternampak satu box kecik comel atas meja aku.. rupa2nya mcD Double McChicken yang rumet bawak balik.. "tak payah bayar, aku belanja" katenye.. hehe.. thanx beb.. merasa sebelum tido makan mcD.. kena plak ngan perut yang lapar baru syok tido..

merasa gak la ari ni bangun hampir pukul 3 petang.. aku sms si Rangga hajatnye nak kejutkan die tapi die dah bangun dah.. bleh plak ajak aku lunch kat mall.. pas lunch n lepak bout few hours kat kafe aku g maen tenis sorang2.. pada awalnye si rumet aku tu cakap nak ikut tapi last2 tak jadi.. tak kesah la pasal aku memang niat nak maen kat wall je ari ni.. walopun de 2 3 orang yang main wall gak ajak maen same kat court tapi aku tolak.. saje je pasal dah lame tak maen wall.. aku suka maen kat wall ni sebab leh pukul bola kat wall tu kuat2.. kalo nak lepaskan geram or tension memang sesuai sangat..

promosi Madagascar 2.. comel..

Double McChicken.. perrgghh!!..

ball n raket..

pukul wall tu kuat2.. yeahhhh!!

No comments: