Google+ Followers

Thursday, November 27, 2008

aku tahu makhluk sial!!!!!

makhluk sial, ko tau tak aku ni student technology management? macam aku cakap aku boleh locate ko kat mane.. korang ni memang pengecut sial yang bodoh.. menyamar jadi orang lain.. haprak la ko.. Ila n nuar adalah dari IP address yg same, 121.120.146.152.. ikram, sofi n ANTIGAY gak dari IP yang same, 121.120.233.16.. yang membawa maksud, menyamar jadi orang yang berbeza padahal sial tu adalah orang yang sama..

so, kepada sial, ade berani nak bersemuka ngan aku or nak fitnah aku yg bukan2 lg? cabar ko la sial..

ila n nuar, 121.120.146.152

ikram, sofi n ANTIGAY,121.120.233.16


sofi betol de link url blog + IP, 60.52.57.216

No comments: